Eşin sonuna kadar haklı kesinlikle hayır dememiş evinizi alın ondan sonra yapın açık konuşayım acelem olmasa bende ev aldıktan sonra 2 ciyi istiyordum ama doktor yapacaksan 1 yıl içinde çocuk yap diyince niyetine girdik diğer türlü bizde ikinciyi istemiyorduk hemen
Oğlum var 4.5 yaşında ilk iki sene ixi bezdirdi 2. Ye tövbe etmiştik ondan sonra o çocuk gitti melek geldi yerine 6 aydırdr eşim benim beynimi yiyor kızımız olsun diye. Bende çalışıyorum kariyer yapıyorum diyorum küsüyor. Arada bende düşünüyorum ama bu dünyaya çocuk getirmek çok zor diye
Seni çok iyi anlıyorum çünkü aynı şeyleri yaşadım ama benim eşimin elle tutulur bir sebebi yoktu ikna edebildim ama henüz hamile kalmayı başaramadım benim için bir çocuk çok az geliyor anneliği çok seviyorum ve çocukları bebekleri çok seviyorum potansiyelimin olduğunu düşünüyorum o yüzden iki çocuğa da severek bakabilirim, eğer durumunuz yıllar boyunca iki cocugun her ihtiyacını karşılayacak gibiyse ikna et, ama maddi olarak ikinci çocuk olunca ilkinin standartları düşecekse eşin haklı
412,187 soru
12,408,409 cevap
44,714 kullanıcı