0 oy
661 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (94 puan) tarafından
2 kızı 3 oğlu var 1 ay birlikte yaşadık 6 yıl önce sabah kalkıp günaydın annecim diyordum uyumayip sahura kaldırıyordum   annem diyordum sen çok güzelsin diyordum bir dedigini 2 etmiyordum ama o sevemedi beni annemin yoklugunu dolduramadi sacimi okşayıp yavrum kizim demedi bana ona gittiğimde zaten yaşım küçüktü, benimle yaşamayı ısrarla kendisi istedi zaten ama neden benimle bukadar yaşamak isteyipte beni sevemedi şimdi acısını ben kziim çekiyoruz zorluk içinde.. 

26 Cevaplar

0 oy
(2,546 puan) tarafından
Çok nadir yani.cevremde artısi olan da çok eksisi çok olan da çok.sen anne bilme onu boşver üzülürsün.aksine kızına sarıl o bile sever saçlarını okşar .agladiginda anlar siler gözyaşlarını.bosverr kafana tokadan başka bişey takma 
-Reklam-
0 oy
(1,252 puan) tarafından
Kimseden sevgı dılenmem çocuklarım bana yeter inan kımse olmasada olur
0 oy
(706 puan) tarafından
Ne kadar iyi olursa olsun hiç bir kayınvalide kızı gibi görmez bu yalandır ben hiç boyle bişi beklemiyorum kendisinden  
0 oy
(5,743 puan) tarafından
Elden anne baba olmaz canım sever ama kendi annen baban kadar sevemez
0 oy
tarafından
Hiç kimse'den Annen gibi olmasını bekleme hata edersin hiç kimse hiç birşey Anne'nin yerini doldurmaz zaten hiç bir gelinde evladın yerini tutmaz. Sadece İyi anlayışlı merhametli bir kayınvalide gelin olur ötesi de olmaz olamaz da.
0 oy
tarafından
Ne kadar iyi olursa olsun kaynana kaynanadır. Senin annen değildir. Ben hiç bi zaman öyle bişey beklemedim. O benim annem değil saygıda kusur etmem ama öyle annecim vs de hiç bi zaman olmadım olmamda yani karakter meselesi belki ama sen de öyle davran en azından bişey beklemediğin için üzülmezsin de

İlgili sorular

0 oy
23 cevap 760 göst.
11 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde Ayselaras (279 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 219 göst.
26 Kasım 2022 Aile & Aşk kategorisinde Sirinalperen (124 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 296 göst.
14 Şubat 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+2 oy
5 cevap 332 göst.
26 Aralık 2024 Aile & Aşk kategorisinde Birhilall (1,505 puan) tarafından soruldu

411,132 soru

12,375,209 cevap

42,771 kullanıcı

Kategoriler

...