İnsanlar çok öfkelendiğinde sonunu düşünmeden davranıyor maalesef. Eşinin ettiği küfür de, senin evden çıkıp gitmen de kızgınlık ile olan şeyler. Mutlaka sende haklısındır, o da.
Ben sana şunu söylemek istiyorum, arkadaşının evinde zaten çok kalamazsın. Ailenin evine gittiğinde ise iş iyice ciddileşir. Bir süre sonra barışırsınız ama ailelerde hep bir yara kalır. Tahminimce birkaç gün ayrı kalsan zaten özleyeceksin. Arasın diye bekleyeceksin. Hamilelikten ötürü tekrar bir araya gelir, düzelirsiniz diye düşünüyorum. Ancak bu davranışlarınıza son vermezseniz çocuk olunca da aynen böyle devam eder. Ve çocuktan sonra evlilikler çok sarsılıyor. Düşünülenden daha fazla zor çocuk bakmak. İster istemez eşler arasında sorunlara yol açıyor. O zamanda böyle kavga etseniz belki geri dönüşü bile zor olur. Olan da maalesef kadına oluyor. Çünkü bir çocukla yeni bir hayat kurmak zor. Maddi güç gerekli ama manevi anlamda da tek başına çocuk büyütmek zor. Benden sana tavsiye, eşinle otur, konuş, barış. İki taraflı hatalar olduğunu vs anlat. Bundan sonra da davranışlarınıza çeki düzen verin.