0 oy
385 göst.
Diğer kategorisinde (19,153 puan) tarafından

Burdan ameliyat olan var mı? Süreç nasıl işliyor kızlar ameliyattan sonra? Ablamla konuştum şimdi çok stresliydi helallik isteyip duruyor yegenlerimi göster belki bu son görüşüm diyor :( ani oldu bu ameliyat ramazandan sonra olmayı planlıyordu ama bugün doktor şubattan sonra zam gelecek ve yarın bir hasta ameliyat olmaktan vazgeçti onun yerine seni alabilirim istiyorsan demiş doktor ablam da kabul etti. Bişey yemesi yasak. Sadece 12 ye kadar su çay vs tuketebilirmis. 12 den sonra onlar da yasakmış. 

6 Cevaplar

+1 oy
(2,693 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

Baya uzun anlatması ama hiç pişman değilim iyikide oldum bak hallerim böyle 2017 de ameliyat oldum tek diyeceğim şey eğer dikkat etmese geri hepsini fazlasıyla alır şimdi bulup atacam

(19,153 puan) tarafından
Valla iyi vermişsin rahime bu bile bişey.
(2,693 puan) tarafından
Valla ameliyat olması bir süre çözüm ondan sonra hiç fayda vermiyor dikkat etmediğinde hepsini geri alır
(2,693 puan) tarafından
Bu ameliyatın ardından 2 doğum yaptım birde
(19,153 puan) tarafından
Ablam bekar ve çalışıyor. Bakalım nasıl süreç olacak ablamda belki kısmeti de açılır böyle :)
(2,693 puan) tarafından
Tabikide kız haha evlendirelim :)
-Reklam-
0 oy
(5,383 puan) tarafından
Arkadaşım oldu. Süreç biraz sıkıntılı. Yani ameliyattan sonra bir süre sıvı beslenecek. Ondan sonra bebek gibi her şeyi püre şeklinde yiyecek. Normal yemek yemeğe başladığı zaman da ya sadece içecek ya da sadece yiyecek tüketecek. Arkadaşım olalı 2 yıl oldu. Hâlâ kahvaltıda çay falan içmiyor mesela. Önce kahvaltı yapıyor sonra sıvı tüketiyor. En başta hızlı zayıflamak iyi oluyor ama sonra kilosunu koruması gerekiyor. 
(19,153 puan) tarafından
İyileşme süreci ne kadar sürdü ablam çalışıyor da
(5,383 puan) tarafından
Valla hiç hatırlamıyorum. Ameliyatın ertesi günü çıkardılar hastaneden ama ne kadar sürdü toparlaması bilemiyorum
0 oy
(6,289 puan) tarafından
Balım Merve Nur'a sor O da oldu ya bilir ya da Rahime abla da oldu sanırım ona da sor
(19,153 puan) tarafından
Merve görür mü ki sanki girmiyor fazla buraya.
(6,289 puan) tarafından
Gece aktifti canım yaz belki mailine düşünce görür ya da Rahime ablaya sor
(19,153 puan) tarafından
Tamam canım sağol
(2,693 puan) tarafından
Aşağıda bak kız eski halim :=)
0 oy
(2,479 puan) tarafından
Benim komşu olmuştu görürse postu yazar ☺️
(19,153 puan) tarafından
Senin komşu kim kız :D
0 oy
(5,196 puan) tarafından
Kuzenim oldu ama pişman oldu sonradan,bu ameliyatı olduğundan beri kızın beli bir dogrulmadi bu seferde sürekli vücudunun farklı yerlerinde sağlık sorunları çıkıyor, ilk sıvı bekleniyordu şuan kuş kadar yese hemen doyuyor 2 yıl olmuştur ameliyat olalı 
(19,153 puan) tarafından
Ameliyattan sonra az yemek yendiğini duymuştum fazla yiyemiyormus tıkanma oluyormuş. Bakalım ablamda nasıl olacak
(5,196 puan) tarafından
İnşallah iyi gecer ameliyatı canım geçmiş olsun
(19,153 puan) tarafından
İnseAllah
0 oy
(2,149 puan) tarafından
Görümcemle eşi aynı gün oldu belli bir süre sıvı besleniyorlar sonra püre sonra taneli yaklaşık 3 ay oldu zayıflamalırı iyi ilerliyor.Aslında korkacak bisey yok ama işte sonuçta bıçak altına yatıyor korku olacak ister istemez

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 334 göst.
25 Aralık 2022 Diğer kategorisinde Nehirr1562 (7,101 puan) tarafından soruldu
0 oy
23 cevap 1,412 göst.
9 Ekim 2021 Aile & Aşk kategorisinde Mlknkrc (302 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 265 göst.
0 oy
5 cevap 188 göst.

Kategoriler