0 oy
228 göst.
Diğer kategorisinde (538 puan) tarafından

Kizçemi uyuttum çok sükür elhamdüllilah:)) asla uyumuyor ya cadi dün günduz asla uyumadi gecede 3te uyuduk zorla sabah 8de kalktik hemen uyuttm 1 saat olucak corbasinj yaptm kendime bir kahve regl oldum sancilar benj öldürmeden hemmen bir kahve dozu:)) uyansin eşimin anneannesine gidicez kaynanmla teyzeside gelmiş eşimin yengeside gelicek kizi kizimla 1 bucuk ay var sohbet muhabbet sizler neler yapiyorsunuz bakaym:))

image

8 Cevaplar

0 oy
(2,592 puan) tarafından
Ay benimki de baygın gibi uyuyor daha bu sıra uykunun tadına vardı :) babasıyla uyuyorlar bende erken kalktım kahve yaptım içtim ders çalıştım şimdi de uyansalar da kahvaltı yapsak diye belli midem kazındı valla 
(538 puan) tarafından
Allahim uyusun uyusun:) kiz uyumayinca dinlenemiyor insan cocugada verimli olunmuyor ki uyuusnda büyüsünler:))) az ataydin agzina birsey canim aç durma
(2,592 puan) tarafından
Uyusun valla çocuk uyumadı mi herşey daha zor oluyor haklısın kuzum .
Kız bı dolandım mutfağı zaten dolabı falan açtım kapadım bulamadm ne yiyeceğimi :)
(538 puan) tarafından
:)) o banada oluyor ya ne yicem geri kapa geri ac  uyandi canim valla geri hemen
-Reklam-
0 oy
(2,163 puan) tarafından
Ufakligi  uyutmaya  çalışıyorum  uyursa ortalığı toplucam  kahvaltı bulaşıkları yikicam  afiyet olsun 
(538 puan) tarafından
Uyursa ne işler olacakta uyumasi sorun cita uyanmasi sorun :) zor canim valla benmde camasir birikti calstrdm makinayi simdi
(2,163 puan) tarafından
Dün zaten  hiç birsey yapamadım gece yaptım  inşallah  bugün güzel geçer de rahat  iş yaparız
(538 puan) tarafından
Benimki geri kalkti:)) bilee
tarafından
Beyzosum senin özelin kapalı mesajına cevap veremiyorum.kuzumm

Çok tşk ederimmm♥️♥️
(2,163 puan) tarafından
Benimki uyandıktan sonra  bir süre sonra yeni uyuttum yine uyandı:)))))
(2,163 puan) tarafından
Canım açıktı ama :)
tarafından
Yok canım açık deil
Şimdide baktım kapalı
Yazamuom sana ordan
(2,163 puan) tarafından
Allah  nasıl acicam ki
tarafından
Profilimj duzenleye baş
Sonra özel mesajlar varya onu tık le
(2,163 puan) tarafından
Yaptım oldumuki acaba
0 oy
tarafından
Yeni kalkti kahvaltı hazırlıyorum yemeği bekliyorum ısınmasını afiyet olsun 
0 oy
(1,112 puan) tarafından

Ben çocuğu mutfakta ana kucağına koyup kahvaltı ediyorum :) ohoo onun uyumasını beklersem ben hiç bişey yapamam 

image

0 oy
(5,233 puan) tarafından
Küçük kız gece yatmıyor dişten heralde şimdi onu zar zor uyuttum bende diyetteyim şimdi biseyler yiyorum büyük kızımda eşlik ediyor :) afiyet olsun 
0 oy
tarafından
Küçük olan uyuyor bende kahvaltı hazırlıyorum.. Afiyet olsun sana. 
0 oy
(20,558 puan) tarafından
Afiyet olsun bende anacimla ictim kahvemi eve gececem bi kac saat sonra esim iki gundur tek evde daha babam diyo bisey olmaz kal kendileri olsa annem bize gelince gecikince bi ton laf ederler benimki ses etmiyo diye daha kal diyo herkes kendine musluman ya 
0 oy
(1,081 puan) tarafından
Afiyet olsun canm arkadaki ne çiçeği ❤️

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 364 göst.
16 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde Defne defo (154 puan) tarafından soruldu
0 oy
19 cevap 477 göst.
28 Mart 2019 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 548 göst.