Kizlar sizi aydinlatacak bir şekilde yazmaya çalışacağım.
Kızlar benim iş yerim var eşim ise çalışyor çok şükür iyiyiz tabi iyi olana kadar zorluk çektim hamileyken işten çıkartıldı o dönem daha sonra bebeğimi 5 aylıkken anneme bırakıp çalışmaya başladım çok şükür Rabbime iş yerimi açtım. Benim birde kız kardeşim var onlarda ise eşi çalışyordu kardeşim ise arada çalışyordu tabi o da zorluk vs çekti ama ben yanında destek olmaya çalıştım annem de babam da, mesela babam bana para atmıştı harçlık olarak annem kardeşim sıkışık olduğunu söylemişti ve bende hemen o parayı ona gönderdim sıkışmasın diye ve elimden gelenin fazlasını da yaparım. Şuan eşi memur oldu çok şükür borçlarını vs hafiflettiler ama kardeşim bir görgüsüzlesti tabi az öncede böyle maddi imkandan bir konu açıldı işte insan mecbur kalınca başka şehirde olsa çalışmaya gider yurtdışı da olsa vs diye bu da tepki gösterdi bende ortam yumuşasin diye şaka yaptım sen trendyola ise gir diye şaka amacım da trendyoldan aşırı alışveriş yapıyor şaka amacli dedim ve bana eşi vardı annem vardı birde küçük kız kardeşim vardı onların yanında sanane alırım param var ki alıyorum dedi şuan bnm eşim de fabrikada çalışyor benm tek artım dükkanım olması böyle ezikler gibi ve ben aşırı bozuldum orada oda ya geçip sinirden ağladım şuan konuşmuyorum siz olsanız nasıl tepki verirdiniz bu durumda ben asla aldığına felan karışmam hatta eşi bile şaka yaptı alışverişle alakalı