0 oy
714 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (88 puan) tarafından
Ya ben yapmak istiyorum ama bir türlü başaramiyorum lazım olunca hemen bende var deyip veriyorum birikim yapıp altın almak istiyorum ilerde ev almak için lazım olur dye

48 Cevaplar

0 oy
(29,123 puan) tarafından

Yapmıyorum :Damann 

-Reklam-
0 oy
(4,008 puan) tarafından

Asla yapamam para demek kıyafet demek benim için :D

0 oy
(5,233 puan) tarafından
Bizim evimizde gizli saklı bisey asla olmaz neyse herşey ortadadır çok şükür benim aram onun parası yok ben sen yok biz var yani biriktirsemde haberi olur eşimin ihtiyacı varsada veririm hep 
0 oy
(4,406 puan) tarafından

Yapmıyorum valla bıraktım saldım artık :D

0 oy
(1,196 puan) tarafından
Yokya ben yapamıyorum vicdanım kabul etmiyor çünkü parayı beraber harcıyoruz o benden bir şey gizlemiyor neden ondan gizli Birikim yapayım ki diyorum yapmıyorum 
0 oy
(2,935 puan) tarafından
Borcum vardır birikimim yok :)
0 oy
(5,495 puan) tarafından
Ben yapamam gizli kesin derim :))
0 oy
tarafından
düzenlendi

Valla ay sonunda eşim sende ne kaldı dediğinde mecbur veriyorum vermezsem bu sefer daha zora girilecek çünkü birikim biraz daha el bol olunca yapılabiliyor suanki ekonomide en azından ben yapamıyorum malesef 

yapabilsem ama gizli yapmam ne olduğunu bilir bende 
0 oy
(322 puan) tarafından
Bende öyleyim lazım olduğu an aa bende var diyip çıkarıyorum iki gündür kafama taktım eksikleri aldıktan sonra arta kalanı iyice saklıycam bir müddet çok acil bir anda lazım olur diye lazım olmazsa altın yapar kenara atarım
0 oy
(2,072 puan) tarafından
Dünyanın binbir türlü hali var. Çalışmıyorsanız, aileniz arkanızda olmuyorsa mutlaka gizli para biriktirin 
0 oy
(1,108 puan) tarafından
Ben söylüyorum oda bana destek oluyor çok darda kaldığı oldu ama hiç istemedi daha üstüne ekledi sağolsun ben kocamdan gizli birşey yapmam olurda duyar görür onun hesabını veremem 
0 oy
(5,987 puan) tarafından
Ben öyleyim herşeyi söylüyorum veryorum ama artık yapmicam mesela annem200 verdi 100 vardı attım köşeye hiç eşime demedim var altımda a 101 yeni açıldı mesela gdip blender aldım eşim paran varmiydi ben hee bunun için brktrdim sesini çıkarmadı gizli ek iş yapacam altın yapacam çnkü eşim harcıyor aisiri yani önüne gecemiyrorum
0 oy
(4,230 puan) tarafından
Aman ne birikimi babam annem kocam para gecse elime direkt kiyafett komzmetik cocuklara harcarim kefen param bile yok 
0 oy
(91 puan) tarafından
Hiç yapmıyorum 
0 oy
(7,065 puan) tarafından
Gizli iş sevmem 
0 oy
(7,137 puan) tarafından
Yeni yapmaya başladım canım burda okumuştum bir arkadaşın babası bir kadının üç yol gidecek kadar parası olmalı diyor demisti
tarafından
Yazdım bende bak yorumlarda var artı vereyımde üste cık. Tabıkı bebegım yoksa yolda kalırız :)
(7,137 puan) tarafından
O senin babannenmiydi kiz
tarafından
Anneannem dnndndndn
0 oy
(1,222 puan) tarafından
İlk 3 sene yapmadım pişman oldum ailesine abisine boşanan gr me para vermekten zar zor geçiniyorduk gizli saklı bir bilezik bir yarımdan zincirli künye yaptırdım 
0 oy
(1,445 puan) tarafından
Çöl Ufak ta olsa yapıyor um ama gizli değil gizli beceremem ve sevmem 
0 oy
(5,305 puan) tarafından
Eşimden gizli borç yapıyorum ben :D
0 oy
(2,408 puan) tarafından
Birlikte birikim yapıyoruz ayrı yapmadım daha ve elimde para olsa da dayanamiyorum söylüyorum ya da sıkışıksa ona veriyorum 

İlgili sorular

0 oy
14 cevap 405 göst.
0 oy
39 cevap 738 göst.
13 Ekim 2021 Aile & Aşk kategorisinde Mekiye (1,245 puan) tarafından soruldu
0 oy
26 cevap 605 göst.
8 Nisan 2024 Aile & Aşk kategorisinde Hayal1907 (335 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 379 göst.
27 Nisan 2024 Aile & Aşk kategorisinde Tanszuuu (120 puan) tarafından soruldu