0 oy
368 göst.
Diğer kategorisinde (1,519 puan) tarafından
Kızlar kurutma makinesi almak istiyorum. Bi kızım var 21 aylık geniz eti problemimiz var. Kışın çok sık tıkanıyor. Çamaşır onun odasına tele asiyorm kızım bjzim yanımızda uyuyor ama ileride 2. Çocuk olunca kendi odasında yatacak ve  ben kışın nasl kurutcam Çamaşır onu düşünüyorum. Malum 2. Çocuk olunca da kıyafetleri bitmez sürekli kirlenir. Eşime bi dedm yok dedi. Geçen de bana instagram dan atmis Evin içinde Çamaşır kurutmanin zararlari diye. Dedm sanki keyfimden kurutuyorm al kurtulaym dedm. Hem kiza zarar dedm. Kendisi bekci durumumuz iyi. Aylık  bi 4000 bin lira kredi kartı borcumz var. Aslında kaynanam gilinde durumu iyi ama bize pek bi faydaları olmaz. Eşim herseyi kendi alır. Şükür her halimize. İstese taksit yapar alirda. Bi kaç kere daha diyecem. Çünkü kendisi bisey alınacaksa tek seferde deme ile almaz bir kaç kere demek lazm. Bazende hiç demeden alır. Sizler hangi marka kullanıyorsnz. Bütün beyaz eşyam beko. Alırsam yine beko alirm belki. Kullanıp memnun kaldığınız başka marka var mi  ??

11 Cevaplar

0 oy
(1,733 puan) tarafından
Hoover markasının ısı pompalı olan modellerine bakabilirsiniz ben memnunum
(1,733 puan) tarafından
Diğer modeller hakkında bilgim yok canım, ama bu ürüne baktım şimdi ısı pompalı değil yoğuşmalıymış. Yoğuşmalı pek önerilmiyor diye biliyorum yerinde olsam ısı pompalı olanı alırım. Geçen indirimle 12.500 olmuştu, tekrar artmış fiyatı. istersen biraz daha takip et belki tekrar iner o zaman daha uyguna almış olursun
(1,239 puan) tarafından
Hangisi o canım link atarmısın çok teşekkür ederim
(1,733 puan) tarafından
(1,239 puan) tarafından
Bende bunu linklemiştim çocuk kilidi ve ayakkabı kurutma özelliği var sanırım ayrıca senin evde toz azaldı mı canım çok teşekkür ederim
(1,733 puan) tarafından
Kilit var sanırım canım ama hiç kullanmadım ayakkabı kurutma özelliği var mı bilmiyorum onun için bir aparat oluyor ayakkabıları oraya bırakıp kurutuyorsun sanırım o aparat yok ben de ayrı satılıyor diye biliyorum, tozu epey azaltıyor canım
-Reklam-
0 oy
(4,359 puan) tarafından
1 bucuk ay önce hoover aldım bi akraba tavsiyesi ve yorumları okuyarak. Harika. .. tavsiye ederim. Marka diye yüksek paralar vermeye gerek yok. Geleli de nerdeyse hergün çalışıyor diyebilirim.
0 oy
(4,403 puan) tarafından
Altus a sınıfı 8 kg  aldım elektriği daha düşük kullanıyor eğer alıcaksan a sınıfı almanı öneririm. 
0 oy
(2,683 puan) tarafından

Amaaa amaaa benim kuyutmam yokki :'(

0 oy
(706 puan) tarafından
Benimde şuan 4 aylık bebeğimle 2 yaşında oğlum var ah bi bilsen ne kadar çamaşır çıkıyo kafayı yersin ser topla tekrar ser tekrar topla o kadar bıktımki artık farz oldu almak işimi görsün yeter diyorum ama senin eşin gibi pek yanaşmadı bi sor bari dedim satan adam abi alan fazla memnun değil demiş neymişte giyisilerin ömrünü azaltıyomuş bi bilse burdada benim ömrüm azalıyo ama  kafaya koydum isterse boğazımdan kıssın aldırıcam
(227 puan) tarafından
Post sahibi değilim. Fikir vermek istedim ben çamaşırları eşime serdirtip kaldırtmaya başladım 2 ay sonra aldi :D simdi herkese tavsiye ediyo :D
(706 puan) tarafından
Canım senin eşin her şeye yardım ediyodur ben zaten onu yaptırsam derdim olmaz keşke yapsa onu yapabilmesi için benim sakat felan olmam lazım
(18,721 puan) tarafından
Kız ben onu hamilelikten beri yapıyorum çocuğum doğdu iki yaşına girdi hala sermeye devam ediyor geçen en son ben dedim alıp seni kurtarıcam diye
0 oy
(687 puan) tarafından
Grundik harika bir marka ısı pompalı olandan aldım 
0 oy
(687 puan) tarafından
A+sınıfı olandan al canım 
0 oy
(361 puan) tarafından
Ben beko aldım canım. Çok memnunum ısı pompalı 
tarafından
Isı pompalı  ne demek
0 oy
(2,591 puan) tarafından
Bizdede sürekli aynı problem canım bende istiyorum ama benim eşimde yanaşmıyor inada bindirdi almiycam diyo 

İnşallah senin ki alır canım tlrabbim gönlüne göre versin inşallah 
0 oy
(2,377 puan) tarafından
Altus 9 kg kullanıyorum. Çok memnunum ne çekme yapıyor ne de başka bir şey. İlk alırken baya tereddüt ettim de sonradan şansıma çok güzel çıktı şükür. Benim de evim küçük ve çamaşır beni çok bunaltıyodu. Hayat kurtarıcı bir şey gerçekten. 
tarafından
Yoğuşmalı mı canım bende 8 kg var ama çekme yaptı napcam bilmiyorum
(2,377 puan) tarafından
Yoğuşmalı ama hiç çekme sorunu yaşamadım yanlış programda kurutuyor  olabilir misin
tarafından
Kullanma kılavuzunda ne yazıyorsa o şekilde kuruttum siz hangi programı kullanıyorsunuz acaba
(2,377 puan) tarafından
Oğlumunkini hijyende pamukluları pamuklu da diğerlerini sentetikte hiç çekme sorumu yaşamadım
0 oy
(946 puan) tarafından
Arçelik 10 kg benim makine 

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 258 göst.
+1 oy
9 cevap 339 göst.
0 oy
1 cevap 113 göst.
16 Aralık 2022 Diğer kategorisinde Melekk123 (30 puan) tarafından soruldu

412,041 soru