Canim benimkinde yazanlar şunlar
beyaz , pamuklu ,yünlü, su geçirmeyen kumaş, sentetik, gömlek, az kirli spor, hassas, fresh, anti alerji, hızlı 30 45 59, hepsibirarada ve auto care yaziyor. Ama makinede yazanların dışında WiFi ile bağlanınca daha fazla seçenek çıkıyor onları da kullanabilirsin. Orda ekstra 20 30 program daha var ama hiç kullanmıyorum çoğunlukla auto care işimi görüyor zaten. Sen de size uygun olanı bulmuşsun onunla devam et ben ilkin çok denedim ama en son bunda karar verdim süre olarak da 2 saat diyor ama ıslaklığa ve camasir miktarına göre daha kisa ya da daha uzun sürebiliyor. Çıkarınca hemen katlıyorum yoksa çok kırışıyor. Ama zamanım yoksa kurutma bitince kapağını aralık bırakıyorum yoksa içindeki giysiler sıcak olduğu için buharlaşıp tekrar hafif nemli yapıyor ve makine de tam kurumamış diye algılıyor ve tekrar çalıştırıp o buhari da kurulamaya çalışıyor. Özellikle gece atıp uyursam sabaha karşı birden tekrar çalışmaya başladığını farkediyorum. Benim deneyimim bu şekilde oldu canım güle güle kullanalım iyi geceler diliyorum ❤️