Kızlar ben epidural anestezi ile doğum yaptım yapanlar bilirler hafif kafa sarhoş oluyor benim doktorum gençti birazda yakışıklı bir adamdı dünya ahiret abim olsun herneyse beni kestikten sonra bebek çıkıyor onun sonrasında doktora evlimisiniz bekarmısınız peki neden evlenmediniz kadınlardanmı mideniz bulandı sürkkşi doğum yatırıyorsunuz falan demişim tabi kafa yerinde değil bunları söylerken kendime geldiğimde anladım söylediğimi çok utandım sizin varmı böyle anınız??
Hahahha gece gece ne güldüm ya
Doktor cevap vermedi mi bende hep merak ederim.kadin dogumcu karısı olmak nasıl bir duygu acaba düşünsene kocan ise gidiyor bir sürü kadının görüp geliyor .
Hahahaha allah seni ya ben normal doğum yaptım ama dogumhanedeyken bağırmışım apooooo nasıl yaptıysan gel çıkar diye bağırmışım eşime
Kız Allah seni ne yapmasın deli cesareti
Dikişler atılırken başımda anestezi uzmanı vardı ona sormuştum bebek doğdu mu? Saçı var mı? Beyaz tenli mi? Diye ama benim biraz değişik olmuştu canım önce belden uğuşturdular sonra kolumdan bi ilaç verdi ondan sonrası hayal alemi çol değişik şeyler görüştüm ya hiç unutmuyorum
1,494,842 soru
24,420,726 cevap
351,549 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın