Sinirden oturup ağladım kendimi dövdüm.. ağzımdan birşey çıkmasın diye çok korkuyorum. Kızım 3yasinda 2yasinda da bir kardeşi var kardeş demeyim sanki kardeşi onun düşmanı.. sabahtan başlıyor mızmızlık her çocuk ağlar, mızmızlanır, tutturur tamam anladık orasını peki bu çocuk neden sürekli herşeye ağlar? Yemek yapıyorum sandalyeyi tezgaha dayar yemek yapıncaya kadar tamam kızım tamam annem herşeye elini atar çamaşır sererim ben serecem diye çamaşırları yerlere atar bulaşık makinasını bosaltrm ben ben deyip herşeyi ben yapacam.. artık evi saldım diyorum kızmayım hava soguk hep evde yabancı gelse evi b.k götürüyor tv de açıyorum oyuncakları vs herşey her yerde sırf kızmayım diye. Kardeşi var asla onu kabul etmiyor her ne alırsam ilk onun olur kardeşine birşey vermemek için herşeyi çantasına tıkar yani kendi içinde rekabet halinde.. ben çocuklara tek bakıyorum yardım edecek kimse yok olsa bile kızım asla bu konuda yardımcı olur ablam kaç defa dedi gel bende bırak ablam bir kere uzerimi değişmek istedi kıyameti kopardı herşeyi ben yapacam içerden mutfağa kafa dinlemeye gidiyorum beş dakika sonra hemen dinimde banyo kapısında bekler.. çok huysuz sürekli.birseylerden şikayetçi tamam benim evladım ama ben artik yapamiyorum az önce yine tutturdu bende hayır deyince kıyamet koptu ama bütün gün tabiki birikti sürekli bana sen evden git senden biktim ama hep dibimde diğer kızımın yemeği dışında.cocukla vakit geçiremiyorum çocuk yemin ederim kendi büyüdü. Doğduğu günden beri bu çocuk hep ağlak ya ben sabırlı olsam eyvallah ama ben asabi birisiyim az önce sinirden kendimi tokatladım ne yapacağım Allah rızası için akıl verin