Öncelikle anlık alayım kimler neler yapıyor bakalım ☺️❤️
Birde evdeki elektronik aletleri en erken ve en geç kaçta çalıştırırsınız çamaşır makinesi mikser kurutma makinesi özellikle de robot süpürgesi olanlar alt komşunuzdan şikayet aldığınız oldu mu bazen burda görüyorum işte uyumadan çalıştırırım vs yazanlar oluyor hani evleri müstakil değilse alt komşu rahatsız oluyor mu kurutma makinesi içinde şikayet aldığınız oldu mu bende bazen yemekten çaydan sonra şöyle bi robotu açayım diyorum sonra saate bakıyorum dokuzu geçmiş şimdi alt komşuya ses çok gider mi diyorum veya çamaşırlar bitiyor bakıyorum saat geçmiş sabaha mı kalsa kurutma deyip sabah o çamaşırları bi daha yıkıyorum falan o sebeple aydınlatırsanız beni sevinirim ☺️❤️
Hele bakın kim gelmiş hoş gelmiş
Soruya geleyim :-) TV izliyorum her kes uyudu kafa dinliyorum sonra mutfağı toplayacağım inşallah
Valla genelde gece çalıştırıyorum çamaşır ve kurutmayı. Alt komşuma banyodan ses gitmiyo. Elektrik yada rondoyu geç saatte açmam gerekiyorsa mesaj atarım müsade alır öyle çalıştırırım
Oturdum cay icerim afiyet olsun bu arada
suan kurutma calisiyo canim ne zaman isterse calistiriyom
Aha bır saattır çalıştırıyorum bıttı harika bır gelın pastası yaptım. Süt dekor ıcın dnnsnsn
Ben aksam 10 dam sonra çamaşır makinesi çalıştırmam bulaşık Makinesi çok ses yapmıyor açsam da 11 i geçmez insanları rahatsız etmenin anlamı yok
1,487,342 soru
24,314,812 cevap
344,959 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın