3 yaşında oğlum ben biseyler alırken beni kilere kilitledi Yatak odası ile yan yana kiler arada dyvar var eşim gece çalışıyor evde yatyordu duvara vuruyorum bağırıyorum asla duymuyor komşular geldi sesime eşim yine utanmıyor zile basiyolar kaç kez yine uyanmiyor En son oğlum kapıyı açtı komşu geldi beni kurtardi sağolsun Kizlar öfkem eşime ya hicmi duymadın sağır bile duyardı o kadar bagirmama evi yıktım resmen
Kış uykusuna yatan ayı misali
Benimkide kitlemidti yav nekadar güldüm postunu görünce.ben iki çocukla odada kaldı kendisi koridorda kaldı.telefonumda yanımda değildi gece saat on bir siralari eşimde yok evde.korktu bide nasıl ağlıyor acamiyorda tekrar kafayı yemiştim.balkona cikiyom kimse yok komşuya bagriyom aşka duymuyor isiklaruda kapalıydı.en son yan binanın en alt katındaki komşunun camına balkonda deterjan kutusu vardı ona atım dışarı çıktılar okadar utanmistimki eşimin numarası vardı ezberimde söyledim de aradılar eşim gelip açmıştı.bide benimki iki yaşındaydı
Benzerini bizde yaşadık babam sobayı yakmış kendiside sıcaktan mayışmışmı bayılmışmı bilemiycem. Annemle kapıyı kırıyoruz neredeyse bide tahta kapı yan binadakiler duymuştu gelmişti düşün nasıl tekmeliyoruz en son bi komşu geldi iki kişi kapıyı kırdılar babam hala uyanmadı içeri girip dürterek uyandırmıştık zehirlendi falan sandık. Bazen ölüm uykusu oluyor insanda duymayabiliyor. Ayıplanacak ne varki herkesin evi her dadika derli toplu temizmi oluyor
Bu sebepten dolayı kapıların yüzünde anahtar bırakmayın mutfakta hiç kesici alet bırakmayın deterjanları en görülmedik yerlere kaldırın Nolur ne olmaz çok dikkat etmeliyiz tedbir bizden takdir Allah tan
1,493,187 soru
24,397,719 cevap
349,886 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın