0 oy
280 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (477 puan) tarafından
Sezeryan ile Yeni doğum yaptım sayılır oğlum 3 buçuk aylık prezervatif +geri çekilme ile korunuyorum dündrn beri başım çok kötü ağrıyor hem mide bulantısı ve kusma oluyor. Ve arada bir lekelenmem oluyordu lütfen böyle bir şey olmasın. Ne yaparım bilmiyorum 

4 Cevaplar

0 oy
(961 puan) tarafından
Hemen gebelik gelmesin aklına belki grip oldun yeni virüs bulantı falan yapıyor. Dikkat et yinede 
(477 puan) tarafından
Ya İNŞALLAH canım Ne bilim çok kötüyüm dünden beri ve bu günde misafirlerim var nasıl olacak
-Reklam-
0 oy
tarafından
Aynı durumdayım seninle ama kusma vs yok
0 oy
(7,535 puan) tarafından
İyi korunuyorsun bence hamilelik ihtimali çok düşük
(477 puan) tarafından
Ayy İNŞALLAH canım 3 çocuğum var zaten olursa kafayı yerim kondomları bağlatmayı düşündüm ama eşim izin vermedi
(7,535 puan) tarafından
Bende 3. Bebeğe hamileyim. Bende bağlatmak istiyorum eşim kabul etti ama o zamanı gelince engel olmaya çalışmaz umarım.
0 oy
(2,966 puan) tarafından
Benm bebeklerim 5 buçuk aylık benimde ara birşeylerden  tiksinme ve bulantı oldu ama hamilelik değildir sezeryandan sora da ara ara oldu ama hamile değilim yani bende bazen düşündüm acabami diye ama yok canım usutuyoruz filan terliyoruz emzirirken de vs birşeyler oluyor onlardan dir ben emzirmiyorum şuan ama yine de çocuklarla terleme üşüme koşturma derken oluyor birşeyler.
(477 puan) tarafından
Ayy içimi rahatlattın canım bide 3.çocuğum 4 olursa kafayı yerim kondomları mı bağlatmayı düşündüm ama eşim izin vermedi

İlgili sorular

0 oy
23 cevap 1,061 göst.
27 Kasım 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 189 göst.
0 oy
35 cevap 660 göst.
27 Mayıs 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
3 cevap 112 göst.
12 Nisan 2025 Diğer kategorisinde Ftm1907 (622 puan) tarafından soruldu