0 oy
262 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (428 puan) tarafından
Sezeryan ile Yeni doğum yaptım sayılır oğlum 3 buçuk aylık prezervatif +geri çekilme ile korunuyorum dündrn beri başım çok kötü ağrıyor hem mide bulantısı ve kusma oluyor. Ve arada bir lekelenmem oluyordu lütfen böyle bir şey olmasın. Ne yaparım bilmiyorum 

4 Cevaplar

0 oy
(945 puan) tarafından
Hemen gebelik gelmesin aklına belki grip oldun yeni virüs bulantı falan yapıyor. Dikkat et yinede 
(428 puan) tarafından
Ya İNŞALLAH canım Ne bilim çok kötüyüm dünden beri ve bu günde misafirlerim var nasıl olacak
-Reklam-
0 oy
tarafından
Aynı durumdayım seninle ama kusma vs yok
0 oy
(6,879 puan) tarafından
İyi korunuyorsun bence hamilelik ihtimali çok düşük
(428 puan) tarafından
Ayy İNŞALLAH canım 3 çocuğum var zaten olursa kafayı yerim kondomları bağlatmayı düşündüm ama eşim izin vermedi
(6,879 puan) tarafından
Bende 3. Bebeğe hamileyim. Bende bağlatmak istiyorum eşim kabul etti ama o zamanı gelince engel olmaya çalışmaz umarım.
0 oy
(2,950 puan) tarafından
Benm bebeklerim 5 buçuk aylık benimde ara birşeylerden  tiksinme ve bulantı oldu ama hamilelik değildir sezeryandan sora da ara ara oldu ama hamile değilim yani bende bazen düşündüm acabami diye ama yok canım usutuyoruz filan terliyoruz emzirirken de vs birşeyler oluyor onlardan dir ben emzirmiyorum şuan ama yine de çocuklarla terleme üşüme koşturma derken oluyor birşeyler.
(428 puan) tarafından
Ayy içimi rahatlattın canım bide 3.çocuğum 4 olursa kafayı yerim kondomları mı bağlatmayı düşündüm ama eşim izin vermedi

İlgili sorular

0 oy
23 cevap 1,002 göst.
27 Kasım 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 154 göst.
0 oy
35 cevap 544 göst.
27 Mayıs 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
10 cevap 353 göst.
3 gün önce Diğer kategorisinde Cigdem6565 (1,091 puan) tarafından soruldu