0 oy
285 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde (1,221 puan) tarafından
İki kızıma oda yapmak istiyorum bir tane çocuk odası var çok da geniş değil iki yatak iki dolap çok kapatr oyun oynayacak yerleri kalmaz siz nasıl yaptınız altli üstlü yatak da korkutuyor biraz düşerler fln diye 

5 Cevaplar

0 oy
tarafından

Bizim çocuk odamız baya büyük. Herşeyi rahat rahat alıyor

Küçük odaların kurtuluşu ranzalar. Tabi oda risk, baza yerine tekli yataklar var çekmecesi açılınca yatak oluyor öyle birşey bakabilirsiniz. 
(1,221 puan) tarafından
O da aklımda teşekkür ederim
-Reklam-
0 oy
(1,367 puan) tarafından
Çocuk odam çok küçük o yüzden küçük kızım büyüyünce onu çocuk odasına alcam. Büyük kızıma da oturma odasını genç odası yapcam Rabbım nasip ederse insallah
0 oy
(1,521 puan) tarafından
Mekandan tasarruf eden mobilyalar var duvara monteli falan acinca yatak oluyor onlardan bakılabilir bence sadece uyku zamanları açarsıniz oyun alanı kalır çocuklara tek dolap da olabilir yaşları anlasamayacak kadar büyük degilse 
(1,221 puan) tarafından
Yok kucukler daha bunu sorablrm mobilyacılara teşekkür ederim
0 oy
(1,739 puan) tarafından

image

image

image

Bu  şekilde 3 ayrı parça karyolada bu şekilde 

(1,221 puan) tarafından
Kalitesi nasıl peki  iyi mi dandik bir şey değil dimi baya da soru sordum ama kusura bakma lütfen
(1,739 puan) tarafından
Sorun değil canım. Kalitesi iyi ahşabı lekede tutmuyo cocuklar boyuyor siliyorum yeni gibi olur süngeri rahat. Uzakmakta kolay ayak ucundan çekince üzüyor. Ben bile yatıyorum bazen gündüzleri eşimle çocukları salona bırakıp kendimi onların odasına kitleyip yatıyorum :))
(1,221 puan) tarafından
Tamamdr buna bakicam mutlaka eşim de söyleyim çok teşekkür ederim cevapların icin
(1,739 puan) tarafından
Rica ederim canim

İlgili sorular

+1 oy
19 cevap 421 göst.
8 Nisan 2022 Aile & Aşk kategorisinde Beytnurrr2727277 (1,757 puan) tarafından soruldu
+2 oy
4 cevap 162 göst.
0 oy
3 cevap 93 göst.
14 Ağustos 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Neyla (477 puan) tarafından soruldu
+1 oy
18 cevap 772 göst.
25 Ocak 2024 Diğer kategorisinde ipek4161 (4,361 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,439,173 soru

23,660,991 cevap

308,963 kullanıcı

...