lahmacun hamuru ,un,tuz ılık su ,ben 5 su bardağı unla yaptım sert bir hamur yoğuracaksin ,(lavaş yapmışsan egerki aynı hamurdan olacak ) yoğurt beze haline getir küçük küçük leğene koy kapağını kapat dolaba bırak dinlensin sabah yoğur akşam yap ,
1.püf nokta hamurun dinlenmiş olması
2.si ise mayasız sert bir hamur yapmak ele asla yapışmayacak şeklinde .beze yaparken elini hafif yağla yap öyle daha rahat yapılır .
lahmacun içi
2 tane kapya kırmızı biber ,
4. tane iri sogan
3 tane yeşil biber
1 demet maydanoz
4 diş sarımsak
3 tane domates
hepsini robottan geçir su verecektir bunlae hepsini değil ama biraz suyunu al
2 elma büyüklüğünde kıyma
sonra yarım çay bardağı sıvıyag
2 yemek kaşığı salça,biber domates karışık
tuz ,karabiber ,pulbiber ,kizmizi toz biber,çok az kekik çay kasigin ucuyla kekik .diğer baharatlardan bı çay kaşığı dolusu ,iyice yoğur iç malzemesini.
gerisini zaten yazdım nasıl yaptığımı.