Benim kızımda dört yaşında babannesigl gelene kadar bir şey yoktu bana saygılıydı bir şey yediği zaman çöpünü çöpe atardı babanesiyle 10 yaşındaki amcası geldi kızımın 15 tatilinde daha yeni gittiler bı 15 günde ne olduysa çocuk bir şımardı bir şeyler oldu tanıyamadım çocuğumu bana karşı gelmeler başladı çöpler oyuncaklar her yerde, kardeşi var 2,5 yaşında onu sürekli ağlatmalar falan, bu 15 tatil 1 sene gibi geldi bana yaa sırf bu yüzden hemen gitsinler istedim kayinvalidemleri onlar gitti kızım eski haline geri döndü bende dedim çok yüz buluyor gelen insanlardan tabi babanne olduğu içinde herseyine tam diyor bir dediği iki olmuyor o yüzden çok yüz buluyor, uyku düzeni bile değişti kayınvalidemin oğlu var 10 yaşında sabaha kadar savaş oyunu oynuyor kızımda o uyumuyor diye 3-4 kadar oda uyumuyor odaya getiriyorum mesela kayınvalidem hemen bana kızıyor niye uyutuyon çocuğu biz her zaman burdamiyiz bırak vakit geçirsin bizle diyor, ben sırf onlarla vakit geçirsin diye kızımın tüm düzenini neden bozayim zaten akşama kadar oynuyorlar, eve insan gelince değişiyor benim kız ben bunu anladım.