İşte nasıl bir uyku eğitimi tavsiye edilmiyor, aglamaya bırakılan, ihtiyaçları göz ardı edilen egitimler tavsiye edilmiyor. Ben bizzat danışmanlık aldıgım kişiden asla şu cümleyi duymadım bırakın aglasın saatlerce vs gibi bi cümle duymadım. Ama çogunluk bu şekilde eğitim veriyor olabilir. Ve bu konuda eğitime de çok gerek yok aslında kulaktan dogma bilgilerle bile bu şekilde uyur mantıgı çocukken içimize işlendi. Ben hatırlıyorum işte bilmem kim çocugu saati gelince yataga koyarmış kalkma saati gelene kdr almazmış oh ne güzel ne rahat şeklinde betimlemeler ile aslında içimize çok rahat işlediler. Aglamak bir ifade ediş bir rahatlama yoludur. Her zaman her aglaıdıgında yanında olamamak güvenli bağlanmayı zedelemez. Öyle ince iplerle baglı bi bag degil zaten bu. Yabancı ve Türkiye kaynaklı çok yayın okumuş biri olarak diyorum ay şunu yaptık bag zedelendi gibi birşey yok. Güvenli bagı sarsmak için hiçbir zaman hiçbir ihtiyacı gidememek gerekiyor mesala bakım evlerinde oldugu gibi. Mesajınızı çok özenerek ve begenrek okudum tüm ülke geneli söylediğiniz gibi olabilir. Ama sayılı da olsa aglatmadan merhametle eğitim veren danışmanlar da var. Saygıyla