Nasıl bir zamanda nasıl insanlarla yaşıyoruz? Nasıl yetiştirildiniz nasıl vicdanlarınız var? Allahınız yok mu sizin? Din peygamber kitap bilmez misiniz?
Ateitsin diyelim merhametin de mi yok senin? Zaten çok acılı bir gün yüreğim dayanmıyor paramparçayım bir de bu haberler beni öldürüyor artık nefret ediyorum herkesten. Taksicisin işini yapıyorsun öldürülüyorsun. Kaymakamsın evinde ölü bulunuyorsun. Kadınsın eşinden ayrılmak istedin diye öldürülüyorsun. Müzisyensin yemek yemeye gittiğin yerde dövülerek öldürülüyorsun. Sokaktasın biri insan öldürmenin nasıl bir şey olduğunu merak ettiğinden öldürülüyorsun..
Ben her gün okul/iş dönüşü oğlumu eşimi yüreğim ağzımda beklemekten şu yüreğim yoruldu.. Kafamda durmadan düşünüp durmaktan beynim yoruldu. Bunları yaşayan insanlara/ailelerine üzülmekten yoruldum. Allah kitap aşkına doğru düzgün insanlar yetiştirin. Çocuklarınızı sevin onlarla sohbet edin. Kitap okuyun kendinizi yetiştirin. Kafamda binlerce cümle var toparlayıp yazamıyorum bile. Sadece çok üzgünüm, çok tedirginim, çok yorgunum. Böyle bir devirde böyle insanlara yaşamaktan utanç duyuyorum.