Giriş
Hatırla
Sorular
Cevaplanmamış
Kategoriler
Kullanıcılar
Bir Soru Sor
Hamile Soru Cevap
Bebek Bakımı
Bir Soru Sor
tiktok da böyle bi video gördüm
+1
oy
627
göst.
6 Şubat 2024
Diğer
kategorisinde
Annelerrr
(
322
puan)
tarafından
soruldu
normalde hesabim felan yok sadece zamanm olunca bakiyorm şöyle bi videoya denk geldim aklıma takıldı biz mi pis iz yoksa kadin abartiyormu bilemedim
kadinin evine misafir geliyor ve misafir alaturkami alafranga wcye giriyor ve kadin video cekmis neymis çoraplarini cikarmadan terlikleri giydiqi için bütün evi dip köşe temizlemiz tuvalette girerken coraplarini cikarmamis diye
simdi bende mecbur olmasam asla klozet kullanmam hep alafranga kullaniyorm simdi ben misafirlige gidince coraplarimi cikarmsam ev sahibi banadami böyle davranir siz olsaniz ne dusunursunuz
Bu soruya cevap vermek için lütfen
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
15
Cevaplar
+3
oy
6 Şubat 2024
Begonvil_. _
(
6,305
puan)
tarafından
cevaplandı
Bende o videoyu gördüm geçen bir arkadaş da aynı bu şekilde post açtı oda tuvalete çorapla girilmez yıkanıyor ayaklar demişti ve bende o videoyu atmıştım
Ve evet doğru bisey özellikle namaz kılan birisi için
Ayağa ister istemez sıçrıyor ve o çorapla gelip oturduğunda koltuğa halıya temas ettiği zaman olmaz
En mantiklisini çorapsız girmek saniye ayaga da su tutulur çorap çıkarmak saniyelik iş
6 Şubat 2024
Begonvil_. _
(
6,305
puan)
tarafından
yorumlandı
https://vm.tiktok.com/ZM6tmYBWn/
Bu video demi
6 Şubat 2024
1Gozbebegimmm
(
3,056
puan)
tarafından
yorumlandı
O posta bende yorum yaptm onu kapalı terlik giyiyoruz bide günde kaç kere gir çık yapıyoruz bazen cocukalr durmuyor 1 2 sn , ayağımıza direk işemiyoruz sonuçta dikakt ediliyor bazıları artık neye kafa yorsam diye saçma sapan işlere giriyor..
6 Şubat 2024
Begonvil_. _
(
6,305
puan)
tarafından
yorumlandı
Önü kapalı ama yanlardan sıçrıyor bu bir gerçek
Namaz kılan birisi icin uygun değil
O coraba sicradigi zaman halıya koltuğa kıyafete değdiği an namaz olmaz
6 Şubat 2024
_Meliksah_
(
1,125
puan)
tarafından
yorumlandı
Gözbebeği senin o saçma sapan işler dediğin hadislerle sabit kabir azabı sebebi. Önü kapalı da yanları da mı kapalı o terliğin. Kabir azabının çoğu idrar sıçramasındandır diyor hadislerde. Siz de kafa yorsanız iyi olur.
6 Şubat 2024
ASENA40
(
20,203
puan)
tarafından
yorumlandı
Gözbebeği cok yanlis dusunuyorsun bence yan taraflar illaki aciktir mutlaka sicrar kabir azabi sebebi aslinda cok cok dikkat etmemiz gereken konuda bu tabirin hoş olmadi
6 Şubat 2024
Zencefil51
(
3,297
puan)
tarafından
yorumlandı
Ayyy ayagimiza direk isemiyoruz ne alla askina afedersinizde kopek bile iserken ayagini kaldiriyor yani bu kadar da olmayin musluman bireyelriz sunnetler hadisler yol gostericimiz biraz ihsan lutfen
6 Şubat 2024
Nur-ellaa
(
448
puan)
tarafından
yorumlandı
Bengovil doğru söylüyor şahsen bende evde annemgilde başka bir yerde girsem alafranga tuvalete çoraplarımı çıkarırı pantolon va ne varsa dizime kadar katlarım çıktıktan sonra su dökerim ayaklarıma ve kurularım
6 Şubat 2024
Zencefil51
(
3,297
puan)
tarafından
yorumlandı
Sunnet zaten pacalari sivayip girmek ben oyle biliyorum
6 Şubat 2024
ikbal
(
50,748
puan)
tarafından
yorumlandı
ciplak ayakla gir bakalim anlarsin o zaman sicratmadan yapiyosan tebrikler ☺️
6 Şubat 2024
Zencefil51
(
3,297
puan)
tarafından
yorumlandı
Sicriyo illaki ama musluman abdestsiz gezmez ya abdest alinca yikaniyor ya :)
6 Şubat 2024
Begonvil_. _
(
6,305
puan)
tarafından
yorumlandı
Kevser Bebeğim sorun şu ayağımıza sıçrıyor Evet yıkıyoruz çorabı da değiştiriyoruz
İkbal ablanın dediği gibi lavaboya bir çıplak ayakla gir ayaklarının ne kadar ıslandığının farkına varacaksın o İdrarla ve o çorapla gelip koltukta uzandığını düşün veya halının üzerine oturduğunu düşün ne olmuş oluyor o halıya da geçmiş oluyor ister bir damla olsun ister 10 Damla olsun Aslında anlatılmak istenen bu
Yani kimse demiyor ayağımızın üzerine işiyoruz da gelip oturuyoruz ister ayağının üzerine yap istersen bir damla gelsin bulaşsın aynı şey oluyor çorabına sıçrar değiştirirsin ama gelip o şekilde oturursan bir diğer abdest vaktine kadar temas eden yerlere de bulaşmış oluyor
6 Şubat 2024
Zencefil51
(
3,297
puan)
tarafından
yorumlandı
Abdest vakti diye bisi yok iste musluman abdestsiz gezmemeli bunu diyorum sadece namazdan namaza abdest alinmamali
6 Şubat 2024
Begonvil_. _
(
6,305
puan)
tarafından
yorumlandı
Evet dediğin şey çok doğru fakat abdestsiz gezilmese bile lavabodan çıkar çıkmaz Abdest alan genelde olmuyor işte anlatılmak ister her şey başka ama Diğer şekilde anlayanlar çok başka
Elif'im göz bebeğim olan arkadaş olayı çok farklı şekilde anlamış☺️bosver anlayacağını sanmıyorum
6 Şubat 2024
_Meliksah_
(
1,125
puan)
tarafından
yorumlandı
İlknur yorumu gizledim kuşum ben zencefilin yazdıklarını gözbebeği yazmış sandım kendiyle çelişiyor saçmalıyor diye ona saydırmıştım sonra baktım o değilmiş :)
6 Şubat 2024
Zencefil51
(
3,297
puan)
tarafından
yorumlandı
Aslinda ayni seyi savunuyoruz ama farkliliklar var sonuc olurak yalin ayak zaten girlmez lavaboya terlikle corapsiz girilir paspas vardir ayak silinir cikilir
6 Şubat 2024
Begonvil_. _
(
6,305
puan)
tarafından
yorumlandı
Işte bazı insanlar var daha çok hassas oluyorlar Mesela benim eltim de öyle asla tuvalete çorapla girmez tuvalete girer çıkarken ayaklarını yıkar öyle çıkar Ben ondan Hep öyle gördüm 6 senedir
Şimdi yalan söyleyemem bu kadar bilgili değildim ondan gördükten sonra yenge niye böyle yapıyorsun dediğimde kendisi 49 yaşında işte ayağımıza sıçrıyor bir yere değmesin namaz olmaz gibisinden sonra ben de dikkat etmeye başladım zaten benim ayağımda kimse çorap göremez hahaha yaz kış hep çıplak terlik yetiyor bana bu soğukta bile hemen su tutarım
Çorap varsa da çıkarırım
Çünkü öyle olduğunda kaşınıyor insan hemen
6 Şubat 2024
ikbal
(
50,748
puan)
tarafından
yorumlandı
sürekli abdestli gezilmiyor evet almaliyiz ama almadigimiz oluyor abdesti. o yüzden sen kendine göre düşünüyorsn sen tuvaletten cikinca aliyorsundur ama gelen misafir yada baskasi almiyodur yikamiyodur
6 Şubat 2024
1Gozbebegimmm
(
3,056
puan)
tarafından
yorumlandı
Melikşah sen niye bana sayiyon :)))
6 Şubat 2024
_Meliksah_
(
1,125
puan)
tarafından
yorumlandı
Yukardaki sana yazdığım yorumu okudun mu? Orda yeterince açıktır heralde sana demek istediğim. Sonra zencefilin yorumunu da sen yazdın sandım kendinle çelişiyosun diye çıkışmıştım ama sonra farkettim onu başkası yazmış. Ama yine de senin yorumunu asla doğru bulmuyorum.
Lütfen yorum eklemek için
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
-Reklam-
+2
oy
6 Şubat 2024
Gecesiyah
(
1,756
puan)
tarafından
cevaplandı
Vallahi canım ben ilk defa burada gördüm alaturka tuvalete çorapla girmenin normal karşılandığını
yani tamam klozet anlarım çorapla gidebilirsin Ama alaturka kesinlikle çorapla yenilmez ne kadar terlik giysen de
Ben çocuklarımı ilk tuvalet eğitimde onu öğrettim onlar şimdi klozet kullansalar bile hep çoraplarını çıkarıyorlar
Bu kadın baya abartmış ama ben de tiksinirim..
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
+2
oy
6 Şubat 2024
misafir
tarafından
cevaplandı
Ben misafirlik bile olsa çorapları çıkarır giderim tuvalete o çorapla gitsem bile çıkarır sepete atarım ister istemez çoraba sıçrıyor ve evde namaz ister kilinsin ister kilinmasin neciz oluyor basılan yer
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
6 Şubat 2024
misafir
tarafından
cevaplandı
Çok saçma ya izlenme uğruna iyice delirdiler
6 Şubat 2024
misafir
tarafından
yorumlandı
Madem.boyle takıntısı var kadına desin kardeş takıntım var çorapları çıkar desin ne kendini yoruyor mal kafalılar bilerek yapıyorlar
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
6 Şubat 2024
misafir
tarafından
cevaplandı
Ben çıkarırım alaturkafa özellikle ama çıkarıyormu diye kimseye dikkat etmedim açıkçası
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
6 Şubat 2024
DamlanurEren
(
1,531
puan)
tarafından
cevaplandı
Belki hani sıçrıyor ya su falan o yuzden öyle dusunmustur ama bizde günlük hayatta o kadar dikkat etmiyoruz yani :)
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
6 Şubat 2024
Emine S
(
16,895
puan)
tarafından
cevaplandı
Bende denk geldim o videoya. Aynı gün bunun gibi post açıldı burda. Ben bu zamana kadar hiç dikkat çıkarmadım çoraplarımi ya giy çıkar üşenirim ki tuvaletten çıkar çıkmaz salon terliği giyerim..bütün evi dip köşe yapacağıma sadece terliği yıkarım
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
6 Şubat 2024
Güneş ☀️
(
14,192
puan)
tarafından
cevaplandı
Çok titiz demek ki
Bende biri tuvalete çorapla girdiğini görünce midem bulanıyor
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
6 Şubat 2024
ASENA40
(
20,203
puan)
tarafından
cevaplandı
Tabi abartmamak lazim ama yetiskin biride biliyodur bilmeli tuvalete corapla girilmez
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
6 Şubat 2024
Merve1112
(
10,389
puan)
tarafından
cevaplandı
Bende temizim diye geciniyorum o zaman ne alaka çorap be
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
6 Şubat 2024
Sedadz
(
896
puan)
tarafından
cevaplandı
36 yaşındayım burada gördüm tuvalete çorapla girilmez diye. Ya benim etrafımda hiç kimsede böyle bir şey demedi. Çok ilginç
6 Şubat 2024
Eymen kuşum
(
7,115
puan)
tarafından
yorumlandı
Valla banada böyle bişey diyen olmadı gittiğim yerlerde böyle bişey görmedim
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
6 Şubat 2024
f&A
(
742
puan)
tarafından
cevaplandı
Bende çıkarıyorum çıkarılması gerekir ama kendine eziyet etmis corabina sicradiysa bile gezdiği yerlere bulasmasi imkansiz
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
6 Şubat 2024
ikbal
(
50,748
puan)
tarafından
cevaplandı
ben temizlik hastasi titiz biri değilim ama bazi takintilarim vardir bende tuvalete girerken çıkarırım coraplarimi. wc yikadiysam.illa ustumu degistiririm ki genelde yıkar duşa girerim bol paca pantolon giyip wc girince katlamayanlar var pacalar degiyo pis terlige
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
6 Şubat 2024
misafir
tarafından
cevaplandı
Çorapla ev ıcınde gezemem ve asla tuvalete banyoya çorapla gıremem. Ben taytı bıle yarı bacagıma kadar çeker bacaklarımı bıle şu tutarım. Kaldıkı çorapla gırmek .. Bana göre yanlıs ama gelen mısafıre ses etmem ama tüm halıları kaldırır koltuk yüzlerini yıkarım. Tıtız bırı oldugumu düşünmüyorum ama helâl haram çok dıkkat ederım. O halde asla içim rahat etmez
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
6 Şubat 2024
Baby boyum
(
122,360
puan)
tarafından
cevaplandı
halamda oyle extra wc icin corap giyer o corap sadece wc corabidir
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
İlgili sorular
0
oy
1
cevap
199
göst.
Kızlar tiktok ta komik bi video gördüm burda paylaşmak istedim yapamadım
27 Nisan 2021
Diğer
kategorisinde
Mucizem3232
(
379
puan)
tarafından
soruldu
paylaşım
0
oy
10
cevap
455
göst.
a101den teneke kumbara aldım tiktok bir video da Paralar küflenmiş teneke kumbarasi olan baksın postuma
5 Mart 2021
Diğer
kategorisinde
Yasmengungor
(
1,284
puan)
tarafından
soruldu
0
oy
36