Merhaba arkadaşlar ben aranızda yeniyim
Aslında başka bir hesabım vardı hamileyken ama şifremi unutmuşum giremedim ondan
Benim 3 tane çocuğum var hepside kucuk büyük olan daha bu sene anaokulu başladı.
Evliliğin ilk yıllardan beri sorunlu ilerledi ama ben hep sabrettim bi düzeliyor bi bozuluyor ilk baslarda hep eşimin ailesiylede sorunlar yaşadım bende de suç vardır elbet ama hiç anlayışlı davranmadilar bana karşı. Her neyse yıllar geçti hersey biraz daha yerine oturdu. Bu süreçte ettim oldu felan onunlada sorunları oldu ama benimle olduğu kadar değil. Son zamanlarda bana çok yük olmaya başladılar hastalaniyolar bana geliyorlar gezmeye gidiyorlar bana geliyorlar felan her seferinde ben zaten 3 cocuk ev işi yemek çocuğun okulu f3lan derken çok yiprandim yinede varlıklarına çok şükür. Geçenlerde bu konu yüzünden eşimle tartışma yaşadım. Aslında konu konuyu açtı. Dolmustum artık. Eşim anlayışla karşılayan birisi değil bağırdı çağırdı küfürler hakaretler tabi bende durmadım söyledim. Hiç hastaligimla yorgunlugumla kirginligimla ilgilenmez. Çok şükür aç açık değiliz kimseye muhtaç etmiyor Allah razı olsun ama bazı zamanlar doluyor insan. Ailesi dr bu konuda anlayışsız onun 3 çocuğu var derler hiç bir yere goturmezler ama onun 3 cocu var gitmeyelim demezler. Sonra kavgamız büyüdü eşim babasını aradi felan işler çok karıştı şu mübarek günlerde rabbim huzur versin inşallah