+1 oy
182 göst.
Yemek-Tarifler kategorisinde (886 puan) tarafından
Kızlar ben ev baklavasıni çok severim siz yaparmisiniz evde bildiğiniz bir tarif var mı hazır yufka sevmiyorum tarif varsa verirmisiniz

8 Cevaplar

0 oy
(1,622 puan) tarafından
Şerbetli tatlıları asla sevmio baklava dahil hazirini bile sevmem.yapmasini da bilmiyorum maalesef 
(886 puan) tarafından
Anladım canım
-Reklam-
0 oy
(9,504 puan) tarafından
yapmak cok isterim eşimde bende severiz ama biraz zormuş olmaz diye yapamaya cesaret edemedim
(886 puan) tarafından
Bende ama aklıma geldi bende her aklıma geleni yapmak istiyorum
(3,899 puan) tarafından
Allah'ım mm okadar kolay kiiii
(886 puan) tarafından
Nasıl yanı
(9,504 puan) tarafından
kolay demedim zatan kolay olmadığı icin cesaret edemem
0 oy
(3,899 puan) tarafından
Soğuk baklavayı kendim yapıyorum. Diğer baklavayı hazır alırım hep. 
(886 puan) tarafından
Nasıl yapıyorsun onun tarifini versnee
0 oy
(2,329 puan) tarafından
Ben yaparım da hazır yufka ile yaparım 
0 oy
(1,562 puan) tarafından
Bir saate pişirip şerbetini döküyorum elimde hızlı zaten ve tarif çok kolay atıyım canım sana ben buluyum da
(1,562 puan) tarafından
https://www.nefisyemektarifleri.com/kolay-ev-baklavasi-tarifi/
Ben tek fark olarak tek tek tepsi büyüklüğünde açıp aralarına tereyağ sıvı yağ karışımı serpip kabarma tozunu serpiyorum  tek tek açıyorum öyle daha güzel oluyor çünkü birleştirip açınca yapamıyorum bence ilk kez yapacaksan tek tek açıp dedigkm gibi yap pişman olmazsın bir saat içinde bitiyir ilk olduğu için bir bucum iki saat diyelim ben mevlütte falan da yaparim bayramda falan gzuel oluyor kızımın  40 mevludun de yaptım oglumada yapacam  gerçi 8 aylık oldu ama hastalık falan derken yapamadım yaza bı okuma yaparım kızımda pandemide oldu yasaklarda yapmamıştım 7. Ayda okuma yapmıştım sadece
(886 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim denicem bugün
(886 puan) tarafından
Her kata surermisin yağ karışımını
(1,562 puan) tarafından
Evet her kata yağ ve biraz kabartma tozu yağ fırçasıyla sur yağı kabartma tozunu da ucundan biraz aç serpiştir bir buçuk tane falan gidiyor kabartma tozu
0 oy
tarafından
Baklava değilde bülbül yuvası çok severim yaptım sjsj bu sefer inşallah baklava yapacam 
0 oy
(1,472 puan) tarafından

Kocam alsın ben yerim önceden yapardım iki çocukla kahvaltıyı zor yapıyorum otur kalk anneeeee efendim anne bi gel:D

(886 puan) tarafından
Hahah aynen biz ama kızım büyüdü beraber yaparız
0 oy
(9,394 puan) tarafından
Ev de yapilani sevmedim ilk defa yemistim disardaki daha guzel oluyor
(886 puan) tarafından
Ay bende de tam tersi niye acaba

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 183 göst.
24 Mayıs 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Frezya (702 puan) tarafından soruldu
+2 oy
1 cevap 46 göst.
29 Mart 2025 Alışveriş-Hediye kategorisinde Fermel02 (252 puan) tarafından soruldu
+2 oy
6 cevap 168 göst.
30 Ocak 2025 Diğer kategorisinde Yawhehw (369 puan) tarafından soruldu
+1 oy
11 cevap 204 göst.
4 Mart 2022 Yemek-Tarifler kategorisinde Damla berna (2,422 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,447,557 soru

23,778,064 cevap

316,274 kullanıcı

...