Bıldırcını çiğ olarak tavsiye etmiyorum yedirmeyi nasıl yediriyorsunuz bilmiyorum bıldırcındaki yüksek protein karaciğere zarar verebiliyormuş akciğeri geliştirirmiş özellikle balla dedem siroz hastasıydı fisun diye bir profesöre giderdik o uyarmıştı ah anneler ah anneler bebeklere bilmeden ballı bıldırcın içirirler oda ciğerlere iyi gelir ama karaciğere iyi gelmez torun torban varsa sakın içirme haşlanmışı o kadar sorun değil ama içirmesi çok zararlı demişti ananemin kaynanasına ikidebir baskı yaparlarmış oğlun olmazsa olurda yaşamazsa senin üzerine oğluma kuma getiririm diye kayınbabası tarafından kadınında şekerden düşermiş çocukları yaşasada çok çabuk ölürmüş birde biri büyü yapmış kadın 3 ünü yaşatabilmiş ilk erkek çocuk dedemmiş yaşatabilmek kilo aldırabilmek için bıldırcın yumurtasıyla balı karıştırıp içirirmiş sonra amcamda olmuş kadın feraha ermiş biraz ama 49 yaşında vefat etmiş ananem kaynanasıyla 6 yıl yaşamış benim kaynanam dünya iyisiydi beni kraliçe gibi görürdü ben sultan gibiydim der allah rahmet eylesin çok iyi bir kadınmış ama dedemde amcamda halada bunlar 3 kardeş hepsi siroz hastasıdır o yğzden uyarıyım haşlama olabilirde içirmeyin lütfen