0 oy
299 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Merhaba arkadaşlar iyi akşamlar teyzem var beni aradı kızıyla aynı mahallede oturuyoruz yani aynı sokak değil aynı mahallede oturuyoruz işte kızının evine gelmiş bir haftadır kızının evine gelmiş her zaman arardı beni derdi ki ben gelirsem kızımın evine sana da başvuracağım seni de görmeye geleceğim diyordu neyse bir haftadır kuzenin evine gelmiş bugün ablam bana dedi işte dedi teyze gelmiş mahalleye ben de numarasına baktım benim elimde arama tuşuna bastı çağrı gitti ben hemen kapattım baktım beni aradı nasılsın iyi misin gibisinden telefon kapandı baktım bana mesaj atmış yarın müsaitsen sana geleceğim diyor yani ben de kendimce diyorum ki bir haftadır gelmiş beni aramıyor sormuyor rastgele ben aradım diye kadın sonra diyor geleceğim diyor siz olsanız ne dersiniz cevap verir misiniz ya da davet eder misiniz

8 Cevaplar

+3 oy
(1,264 puan) tarafından
kuzum herkesin kültürü farklı bizde şöyle olur teyze gelmişse kızının evine gidip görülür yeğen olarak sonra evine davet edilir gelir .bence kabul et yani teyzen sonuçta tabi müsait değilsen bilwmem .belkide teyzen bı haftadır gelmiş senin aramanı bekliyordu zaten çünkü önceden demiş geleceğim die
(274 puan) tarafından
Aynen ayrıca teyzen de duymuş evinde istemiyor diye düşünebilir sonuçta kadın bir haftadır orda arayacaktin ya da kendin kuzeninin evine gidecektin teyzeni görmeye özel davet etsen kadın senin evine de gelirdi ne yani arayıp ben geldim beni davet et sana geleyim mi desin
-Reklam-
+1 oy
tarafından
Ben olsam kabul eder guzelce agirlarim
+1 oy
(3,309 puan) tarafından
Senin bi teyzene hosgeldine gitmen ve senin davet etmen gerekiyor bence. Bizde öyle olur çünkü. Araya soğukluk girecek bi durum yok hazirligimi yapar cok guzel bir sekilde ağırlardim
0 oy
(1,169 puan) tarafından
Bu hafta hep müsaittim ama yarından itibaren işim var derdim bu şekilde o da belki kırıldığımı anlardı ya da bilmiyorum kabul eder gelince de teyze gönül koydum neden haber vermedin derdim belki ailevi bi durum vardır . Yani teyzenin karakteri önemli burda 
0 oy
(11,837 puan) tarafından
Ben bunda bişey göremedim belki uzun kalacak o yüzden hemen gelmek istemedi hemen gelmesi şart mı ayrıca 1 hafta olmuş daha
0 oy
(8,957 puan) tarafından
Keske bu kadar anlamsiz yazacan bari cumlelere nokta koyaydin be apla
0 oy
(20,946 puan) tarafından
Ne icin kabul etmeyeceksin ki. Belki kadın iyice.kiziyla vakit geçirmek istedi. Zaten geleceğim demiş önceden. Bence fazla alınganlık bu
0 oy
(188 puan) tarafından
Herşeyi neden bu kadar didikliyosunuz

Gönlün olsa zaten bunları görmezden gelirdin diye düşünüyorum kızının evine gelmiş gelmek istemeyen söylemezdi yani geleceğim diye bu kadar herşeyi kafaya takarsaniz erken yaslanirsiniz

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 338 göst.
31 Ağustos 2020 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 646 göst.
26 Ağustos 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 464 göst.
3 Mart 2021 Tatil-Seyehat kategorisinde Kumsal1 (3,462 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 994 göst.
5 Temmuz 2020 Diğer kategorisinde Ikiz anne adayi (1,112 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,442,094 soru

23,702,349 cevap

311,734 kullanıcı

...