+1 oy
2,143 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
tarafından düzenlendi
Biz Birlik oturuyoruz burada bunu bazı arkadaşlar biliyor biraz uzun yazacağım hakkınızı helal edin

Altlı üstlü oturuyoruz aşağı kata kaynanama misafir geldi ben kaynanamın yanında kalıyorum akşam yatmaya kendi evime çıkıyorum sadece eşimin abisi geldi eşim de daha önce bizim evimize çıkmıştı televizyon izlemek için ben de abim geldi aşağı inmiyor musun dedim inmeyeceğim dedi ben de dedim ki o zaman ben ne yapayım ben de başımı alıp gideyim bıktım artık 6 senedir senin misafirlerinle uğraşıyorum dedim bana ne bana söyleme git aileme söyle dedi ben de Allah hiçbirinizden razı olmasın dedim hakkımı helal etmiyorum dedim Yok neymiş efendim benim kadar isyan eden biri daha yokmuş bana diyor ki ben ilk tanıştığımız gün sana söylemiştim zaten kalabalık bir aile olacağımızı ben de dedim ki ben seninle evlendim senin ailenle evlenmedim Yeter artık dedim bağırdım çağırdım ve bana dedi ki sus senin ecdadını s****** ben de dedim ki bu lafı aynı şekilde benim babamın abimin ağzından çıkmış şekilde sana iletiyorum dedim sen dedim git o işi kendi ecdadına kendi sülalenine yap dedim geri zekalı dedim kapıyı çarptım çıktım

31 Cevaplar

+5 oy
(2,683 puan) tarafından

Nazlı çocuk yapmaktan vazgeç bence önce evlilik bir rayına otursun bak 3 çocuk büyüten bir anne olarak diyorum sana bunu inan bana çok zor oluyor tek çocukla her yere giderken sığarken 2 çocukla bi yere sığmassın misal 

tarafından
Evet çok çok haklısın bu ikinci çocuk olayına ara vermeliyim ki yaşım henüz 22
(2,683 puan) tarafından
Çok küçüksün daha var Nazlı acele etme
-Reklam-
+5 oy
(4,887 puan) tarafından
Sen eşin altı üstü gaz sanscisi var diye burda bir sürü post aç üzül endiselen işte eşin de sana küfür etsin fazla değer vermeyeceksin böylebteoene çıkar terbiyesiz adam
tarafından
Bide bana ne diyor biliyor musun bu şişkinliğin sebebi benmisim
(4,887 puan) tarafından
Yüz verme kesinlikle tavrını net koy konuşma nazlı aklın varsa açıköğretim yazık dışardan oku kendini geliştirmek için uğraş belediyenin meslek edindirme kurslarına falan git evde bunlarla uğraşma
tarafından
Bu sabah yatağıma geldi sarıldı öptü çok afedersiniz seni istiyorum dedi hiç bişey demeden yanindan çıktım ben senin kölen değilim dedim ağladım başka odaya gittim oda yanıma geldi öylece bana baktı ve gitti
+3 oy
(274 puan) tarafından
Anlamadığım abisi geldi akşam sen ne halta orda kalıp adama hizmet ediyorsun af büyür kafanda problem mi var çok evine git kaynanan oğluna hizmet etsin bence sen kendin hizmet ediyorsun kimseye hizmet etme zorunluluğun yok ha sen davet edersin ya da danisilip edilir hizmet edersin ama a geldi  be geldi gece yarısına kadar başında bekle hizmet et de aptalliga giriyor bence eşine de boşuna kızıyorsun eşine kizacagina akşam yemekten sonra çik yukarı 
tarafından
Evet maalesef ilk başta tepki koymadim diye herşey böyle ilerliyor
+2 oy
(2,772 puan) tarafından
Ahh Nazlı tavrını artık belli et kocan yapmıyorsa sen yap bırak incelediği yerden kopsun git ailesine söyle gerekirse ailene git tamamen ev ayrılmayana kadar dönme şart koş zaten seni ve çocuğunu kaybetmek istemiyorsa sana mecbur uymak zorundalar
tarafından
1 hafta kadar ailemde kalmayı düşünüyorum tabi o sıra içerisinde eşimle telefon vs iletişim i kesmeyi düşünüyorum
Ama ne kendi anneme nede kaynanama bundan bahsetmiyecem sadece eşim anlasın artık degerimi
(2,772 puan) tarafından
Öyle yap kesinlikle evi herşeyi tamamen ayırmsan dönmeyeceğim de ve kararlı ol
+1 oy
(135,554 puan) tarafından
senin o adamla sonun yok dedim sana gel simahet edelim seni diye panikledin yaa
tarafından
Ya canım şikayetlik bişey yok ama zoruma gidiyor yani.
Sende eşinle illaki kavga ediyorsundur
Ben içimi dökmek istedim
kavgada bile bi seviye olur ama yaa edilcek laf var edilmiycel laf var
tarafından
Evet canım doğru ama ne yapayım şuan konuşmuyoruz biraz aklı başına gelsin
Haftaya da aileme gidip 1 hafta kalmayı düşünüyorum biraz kafa dağıtırım
(274 puan) tarafından
tarafından yeniden gösterildi
Ben hayatım boyunca tek küfür bile etmedim ilk agzindan küfür evlendiğimin ikinci yılı çıktı ay bazen cidden tam kufurluk oluyor bence burda da eşi kimse duymasın sessiz ol anlamında kullanmış çok da abartılacak bir durum yok ağzından kaçmış
tarafından
Benisal şaka mısın
tarafından
+++++ Bide normalleştiriyor sanki her evlilikte eşler kavga edince küfür ediyolar birbirlerine.  Çok iğrenç bi seviye
Abartılacak durum yok mu ??? Yuhh
tarafından
Ay tövbe est. ya insanın bi onuru olur ne bileyim
tarafından
Arada onur olur , guru olur , seviye olur , edep olur … olur da olur yanii . Şaşkınım
(274 puan) tarafından
Bu devirde küfür etmeyen tek kız ben kalmıştım ailem bile ağzımdan tek küfür duymamıştır ama beni bile bozdu bu kara düzen pardon da siz şimdi hiç küfür kullanmıyor musunuz eşe etmek anormal eşe dosta düşmana etmek mi normal  Hanimlar este olsa insan insandır saygı dille olmaz sadece sinirle öfkeyle insan adam bile öldürecek dereceye gelebiliyor her şey olabilir o an bir küfürü bu kadar da abartmayın kaldı ki adam öfkeli bir anda demiş kadın çok tepki verdiğine göre adam normalde hiç küfür etmemiş
tarafından
Küfrü normalleştirmeyelim. Hepimiz illa ki argo kullanıyoruz belli duygu durumlarında ama bu durum kendi kendine söylenmek  gibi oluyor. Ağızdan  tıslarcasına çıkabiliyor .Gidipte ailene eşine arkadaşına çevrene küfür etmezsin ne şakasına ne sinirlenince. Bu durum bana çok ters. Bahanelerin arkasına sığınmamalı ki kaldı ki nazlı ve eşi zaten sürekli sorun yaşayan  bi çift. Büyük olasılıkla aralarında bu tarz durumlar sıklıkla yaşanıyor. Ben o ortamda büyüyen çocuğuna üzülüyorum.
(274 puan) tarafından
Küfrü normallestiriyorum ben sen anormal bak bir gün kocan sana bilmem ne derse de hemen boşarsin ooo bu düşünceyle Türkiye'de tek evlilik kalmaz
(2,058 puan) tarafından
Haklısın canım
Ama bence ne nazlı boşanır..
Ne bu adam düzelir...

Nazlı bu nasıl olacak nazlı
Benim eşimle o kadar yaş fark var
Kaynanam kayınbabam da cimridir

Ama eşim asla bir gün bana küfür etmemiştir(ömrumde ben de hiç küfür etmemişim buradaki kadınlar bazen görüyorum şok oluyorum )
Asla Kaynanam uyup cimrilik yapmaz hele yeme içme çok bonkör
İlk  2 3 yıl kaynanamlar öğretmedikleri için çok şey bilmezdi zamanla anladı daha da yapıyor şimdi
Her gittikçe daha çok kıymetimi biliyor..
Daha sana bir sürü madde sayarım...
Bebek durmuyor elimde
Ne olacak senin halin bilmiyorum
Sakın 2. Çocuk şimdi yapma  bazen bizim burada büyükler çocuk çok oldu mu erkek eve bağlanır öyle bir şey yok...
argo konusmayan dunya capinsa sayili insan vardir hepimiz konusmusuzdur evet herkes esiyle tartisiyo tartisma esnasinda edilecek kufur var edilmiycek kufur var insan sa.lak man.yak vs derde senin ecdadini dermi? dermi basit bi durumda senin ecdadini diyen adam ciddi kavgada neler der? aynen  uzuldugum sey cocuk ve nazli seymos nazli cocuk gelin ☹️ esiyle ciddi yas farki var her ne kadar kabullenmesede kafa yapilari hic uymuyo
(274 puan) tarafından
Ben böyle diyorum ama evde Hürrem Sultan gibiyim maasallah eşim beni çok sever sayar hatta benden çok etkilenir sevgisi asiridir

Küfür tek sorun değil küfür etmeyenin de psikolojik şiddeti ya da fiziksel şiddeti o da yoksa ekonomik şiddeti o da yoksa kaynana görümce elti kayın kaynata teroru oluyor kimse dört dörtlük asla olamaz sonuçta evlilikte eşler birbirinin kusurlarini hosgormeli önemli olan namuslu şerefli olmak bence
(274 puan) tarafından
Eşim bana küfür edebilir ama asla ***** ******** manyak diyemez bana her lafı eder eyvallah derim kimse benim üstün zekama laf edemez :)))
iste ar namus seref haysiyet olsa nikahli esine senin ecdadini demez diyemez
(274 puan) tarafından
E diyelim bir gün kocan tartışmada sana küfür etti bosayacak misin
benimki kufur edemez oyle bi hakka sahip degil
(274 puan) tarafından
Büyük konuşma ben nezamn büyük konustuysam en geç bir gün sonra başıma geliyor
3 yil sevgili 2 yil nisanli evliligimde 5 yil bitti 11 yildir 1 kez kufur etmeyen insan bi dahada lufur etmez kiii iside bu zaten kufur kavga bosanma vs vs gibi durumlari hergun goruyo hakki hukuki ve nerde ne konusmasi gerektigini iyi bilir
(2,058 puan) tarafından
Benim eşim hiçbir zaman bana küfür etmedi canım 6.yılımız bitti 7.yılımıza girdik
Küfürbaz bir adam değil Çok nadir küfür etmiştir oda  çok sinirlendiği bir adama söyle ama böyle küfürler asla degil

Hiç bir erkeğin eşine ve ailesi küfür etme yoktur bir kere geri****** sal** o tarz bir ihtimal geçersin

Bir de ayreten nazlı sadece sıkıntısı bu değil sıkıntılar çok...
(274 puan) tarafından
Ben doğduğum andan itibaren 27 yıl asla tek küfür etmedim e 27 yıl sonra ettim :) eşin de şimdi etmedi e etmeyeceği anlamına gelmez yani:))
(2,058 puan) tarafından
Bir de canım bu sadece bir sinir anı değil ki bunlar hiç huzuru yok.. Ben illam boşan demem ama artık Bir çözüm bulunması lazım çünkü kendisi çok üzgün istediği bir hayat var yaşayamıyor maalesef:(
☺️☺️☺️☺️
(274 puan) tarafından
Evliliğin başları genelde böyle hangimiz ilk yillarimizda kaynana görümce vb bu tarz şeylerle uğraşmadık ki ah ahhh anlatsak nasal olur en doğrusu şiddet yoksa evlilik karşılıklı fadakarlik gerektirir
(2,058 puan) tarafından
Birde benisal küfür normalleştirme hiç normal değil bu saatten sonra da hiç söyleme yapan eşler var bende duyuyorum ama iğrenç bir şey...
Yapanlar kendini değiştirip söylesin..
Biz onlar uyup söylemeyelim
(8,048 puan) tarafından
Benimde 6 yıl olacak valla kavgamız bile seviyelidir ne küfür ederjm nede bana etmesine müsaade ederim ki etmezde zaten normal bişey değil bencede normallestirmeyin
(274 puan) tarafından
Yani senin eşinin senin eşinin de başka bir kusuru vardır eğer her seyiniz normalse inan evliliginiz sorunsuz geliyorsa ortada çok büyük bir problem vardır :)
(8,048 puan) tarafından
Neden? Herkesin evliliği problemli olmak zorunda mi ? Normal evlilik küfür etmekle mi oluyor? Arada saygı ve sevgi olunca gayet normal olabiliyor evlilikler. Ufak tefek problemlerde herkeste oluyor bizdede oluyor ama saygı çerçevesi icjnde çözebiliyoruz
(2,058 puan) tarafından
Biz zaten eşimiz kusursuz demiyoruz.. evliliğimizde kusursuz demiyoruz...
Bu söylenenin normal olmadığını bir seviye bir utanma olması gerektiğini söylüyoruz..
Bir eşin yemek geç oldu diye kızması ile bu bir mi ya nasıl bakacak nazlı ailesi yüzüne..
(274 puan) tarafından
Yani bizim evdeki demokratik ortam iddia ediyorum Avrupada yok sürekli her konuda birbirimize danisiriz sevgi aşk boyutunda ama malesef benim çok berbat bir huyum var asiridan da aşırı eşimi kiskaniyirum  felaket kıskanç biriyim ilk tanistigimda da öyleydim yetersizlik değil aksine çok güzel alımlı çalımlı bir kadınım uzerinde konusamadigim konu yoktur bugün ben eşim çocuğumuz parka gittik düşünün kızların olmadığı bir köşe buldum :) markette eşim bir kasiyer kıza gülümsedi diye pişman oldu bugün gittik aldı ürünleri kıza teşekkür bile etmeden çıktı :)) erkek arkadaslari da şikayetçi :))
tarafından
BAKIN KIZLAR HERKES KENDİNCE ÇOK ÇOK HAKLI TABİ Kİ SORUNLU EVLİLİK DEMEK KÜFÜRLÜ EVLİLİK DEMEK DEĞİL
BENİM KENDİMİ GEÇTİM BANA DEĞİL SÜLALELEME ETTİ BU KÜFRÜ
TABİ Kİ BU BİZİM İLK KAVGAMIZ DEĞİL AMA DAHA ÖNCE HERKESTE OLAN KAVGALARI YAŞADIK BİZDE AMA BU AKŞAM PATLAMA OLDU İŞTE
BEN 6 SENEDİR AİLESİNE BAKIYORUM EVET BUNU BEN KABUL ETTİM HERŞEY ÇOK GÜZEL OLACAK SANDIM AMA ÖYLE DEĞİL MİŞ BAKIN BEN KÜÇÜK YAŞTA EVLENDİM AKLIM OLSA ŞİMDİ Kİ YAŞIMDA YENİ YENİ ADAY ARARDIM KENDİME HENÜZ 22 YAŞINDAYIM BEN BİDAHA ASLA EVLENMEZDİM DEMİYORUM AMA BİRAZ DAHA YAŞ ALDIKÇA EVLİLİĞİ DÜŞÜNÜRDÜM
AİLEME GELECEK OLURSAK ANNEM DEFALARCA UYARDI BENİ AMA BENİM AKLIM ERMEDİ HERŞEY GÜLLÜK GULLUSTANLİK OLACAK SANDIM
BEN HAYATIM BOYUNCA 1 TANE DÜĞÜNE GİTTİM OYNADIM ODA TEYZEM DÜĞÜNÜYDU 16 YAŞINDAYDIM VE BENİM TAM 10 TANE GÖRÜCÜM ÇIKTI BENİM ŞUAN Kİ ELTİM O ZAMAN TEYZEMİN GÖRÜMCESİYDİ EŞİMDE BENİ GÖRÜNCE TELEFON NUMARAMI İSTEMİŞ ONDAN HERŞEY ÖYLE BAŞLADI İŞTE
(2,058 puan) tarafından
Nazlı peki ailen şuan ne diyor durumuna canım:)
Ben hep akraba evliliği yada ailen istedi başta sandım
tarafından
Anneme arada anlatıyorum canım ama ne desin

Bişey olsa ben sana dedim sen istedin diyecek sonuçta ne akraba evliliği oldu nede zorla verme.
Babam beni odaya koyup bana aynı şu sözleri kullandı.
"KIZIM BAK  HER ŞEY SENİN EVET YADA HAYIR DENEME BAKAR SEN HAYIR DİYORSAN DİREK ARARIM BENİM VERECEK KIZIM YOK DERİM AMA EVET DİYORSAN SENİN KARARIN KIZIM"DEDİ
tarafından
E sen çocukmuşsun daha keşke senin kararına bırakmadsn reddetselermiş ama bu sefer de evden kaçarsın diye korkmuşlardır baban böyle anlayışlıysa çek git babanın dizinin dibine 35 yaşınaki kocan ailesinden ayrılabilirse gelsin seni alsın ayrı eve çıkma şartı koş o küfürü de ona afiyetle yedir süründürerek.
tarafından
Şimdi herkeste ister istemez benim ailem gözünüZde kötü canlanıyor demi.
Ama benim babam öyle bir. İnsandır ki melek melek
Biz üç kız kardeşiz bugüne bugün bize ağır bir laf yada bir tokat bir fiske dahi vurmamistir iki tane de erkek kardeşim var mesela onlara aynı değildir kızlarına çok düşkün
tarafından
Bacı ailen değil de kocan ve ailesi kötü canlanıyo öyle iyi ailen var madem ne diye değerini bilmeyen adamın ailesine hizmet ediyorsun
(13,385 puan) tarafından
Nazlı senin kocan istismarcı. Sen de çocuk gelinsin bunu kafana sok. Ve hayatını da istismarlar silsilesi ile devam ettireceksin. Ailen 15 16 yaşındaki kızına da böyle bir durumda senin kararın diyemez. Koca adama vermişler ya seni.
hocam ben subyamci dedigimde yorumumu gizlediler
tarafından
Evet ya o açıdan düşündüm de küçücük çocuklarını koca adama verip gerisini araştırmamakta ne biieyim ailen de farklı bir de ilk defa 16 yaşında bi düğüne gitmiş çocuğa sosyalleşme, eğitim hakkı filan tanınmamış yanlış kararlar vermesi çok normal
(13,385 puan) tarafından
Doğrular hoşlarına gitmiyor sevda. Bu kız şikayet ettikçe eşinden bana sinir basıyor bu yüzden kırkına merdiven dayamış herif köle gibi kullanıyor
adama  bide nazlinun ailesine fena kinlendim
(2,058 puan) tarafından
Nazlı küçük bir hastalıkta bile ortalığı Ayağa kaldırıyor geçen eltim ağlama yeter demiş dedi ...adamda her gittikçe burnu kalkıyor her gittikçe beni seviyor benden kopamaz diyor
deyse diyeceğim üzülsün
(13,385 puan) tarafından
Ya bacım 16 yaşında bir boğaz eksilsin diye vermişler nazlıyı istediği kadar ailem bana sordu VS desin adam bunun farkında mı değil ya kendinin mi farkında değil yoksa adam
hocam sen daha iyi bilirsin 16 yasindaki cocuk ortaokuldami oluyo lise zaten yokda en azindan orta okul diplomasi varmidir yaa
(13,385 puan) tarafından
Ortaokul vardır varsa canım. En çok 11. Sınıf olur 16 yaşında muhtemelen 10.sımıf yani lise 2.
cok zor hocam yaa kizin hayatina zicmislar
(11,599 puan) tarafından
Ben lise 2 de daha çocuktum top oynardım gören ilkokula gider zannederdi ailem de sağolsun beni çocuk görmüşler demekki hiç yetişkin hissetmedim sorumluluk verilmedi düğüne gitsem babanemin eteğinden ayrılmaz mal gibi etrafa bakardım nerden aklınıza geliyo o yaşta evlilik
(13,385 puan) tarafından
Bu durum için benim kuracağım çok cümle var ama aile terbiyem buna müsaade etmez. Her defasında yazmayayım postuna diyorum mesela ama bin türlü saçma şey buluyor dün mesela oğlunu tuvalette çekip atmış. Kendi de sağlıklı hareket edebilen bir birey değil
gecen hafta eltimin bekar kardesi bana yaziyo diye post acti ss istedim once sildim dedi sonra copkutusundab al dedim copkutusi nerde dedi em som ss ler duruyo diyip postu gizledi sonra baska post acto o posta yazdim nazli hem cocuk gelinsin hem tacize ugruyosun seni online emniuete sikayet ettim diye hesabimi sildiriyom vs vs yazdi ama gercekten sikayet edilecek raddede
(11,599 puan) tarafından
Ben doğru söylediğine de inanmıyorum şahsen işlerine gelmeyince post gizleyip kaçıyorlar
(13,385 puan) tarafından
Evet bilhassa benim yorumlar baya zoruna gidiyor çat postu gizliyor. İyi de oluyor ama. Sevda yalan üzerine hayatını kurmuş çünkü eşi ilgilenmiyor adam köle yerine koymuş gel de gel git de git. Bu da sıkıntısını burada atıyor.
hocam atiyoda bizde sabir tasi degiliz ama bursa yildirimda yasiyom dedi valla tepem atcak harbiden sikayet etcem
(13,385 puan) tarafından
Ona nasıl inanacaksın ki sevdoş. Üç lafı var ikisi yalan birisi şüpheli
iste geriyo sadece
+1 oy
(2,109 puan) tarafından
Nazlı sen önceden kan eksikliği diye üzülüyordun günlerce uyumadın buralarda post açtın çocuk istedin bu adamdan artık akillan kabullen  bu ADAM KANSIZIN TEKİ...
0 oy
(14,164 puan) tarafından
Niye birşeyler diyorsun ki baktın eşin gelmiyor sende çık evine direk 
tarafından
Sonra işler daha da büyüyor malesef
0 oy
(1,170 puan) tarafından
Aferin kız güzel cevap ama bu kadar derdin sıkıntının arasında ikinci çocuk istemeye devam mı 
tarafından
Tabi ki de değil 3. Haftadır yatağına bile girmiyorum
(1,170 puan) tarafından
Canım ben sana çok üzülüyorum gencecik yaşın temizlikle hizmetle geçiyor senin yaşındaki kızlar üniversite okuyor konsere sinemaya tiyatroya gidiyor arkadaşlarıyla gezip eğleniyor . Hadi bunları da geç harcadığın 1 liradan attığın adıma kadar hesap . Allahım yardım etsin benim için korkunç bir hayat
tarafından
Evet canım bende bunu diyorum eşimin benim yaşımda birsuru yeğeni var hergun makyajlı gezme tozmalarda lar
Beni bide öyle düşünsunki ben her işini yapıyorum
Biraz değerimi anlasın artık
(1,170 puan) tarafından
Hiç bir zaman anlamayacak acı ama gerçek huylu huyundan vazgeçmez
0 oy
(5,331 puan) tarafından
yazık nazlı ya gençliğine yazık daha tutturmuş ikinci çocuk diyodun.yazik etme daha fazla kendine gençliğine.eger ailen arkanda duracaksa bırak git hepsinin canı cehenneme.bu ne ya hizmetçi olarak mi almışlar seni o eve .koca desen koca demeye bin şahit ister 
tarafından
İkinci çocuğa ara vericem bunu kendisine de söyledim zaten
(5,331 puan) tarafından
İyi edersin canım
0 oy
tarafından
Sana bunu söyleyen adamın yanında nasıl yatıyorsun bacım saygı yok sevgi de yoktur bunu diyenin içinde 
tarafından
Yatakları falan ayırdım
İyi ki benim oğlum var kurban olduğum tüm zamanımi onunla geçiriyorum o olmassa kafayı yerdim ben
0 oy
(8,342 puan) tarafından
Hanenize huzur saglik diliyorum insallah  basta o eşine beyin diliyorum
tarafından
Teşekkürler
0 oy
(20,629 puan) tarafından
Nazli ailen yokmu ? Bilmedigim icin soruyorum 
tarafından
Var ailem
(20,629 puan) tarafından
Niye ailenle cözmüyosun ya biri konussun artik neyse derdin
0 oy
(2,637 puan) tarafından
Yani burda siz olsanız ne yapardınız diye soruyorsan ben ne olursa olsun bu dereceye getirmezdim bu sözü söyledikten sonra da ayaklarıma kapansa ölse de ben o adamın yüzüne bakamaz yanında duramazdim çok şükür başıma gelmedi belki o yüzden büyük konuşuyor diyorsunuz ama ne kocamın ne başkasının bana kötü sözler söylemeye hakkı yok alsın evini de başına çalsın yemin ederim çok sinirlendim ben şimdi sinirden ölmüştüm orda ya kurban olsun bana ha şunu da söylim ben düşüncemi söyledim yine de hayat sizin hayatınız Rabbim kimseyi çaresiz bırakmasın ne diyim 
0 oy
(5,233 puan) tarafından
Alemsin nazlı iyi yapmışsın ama helal
tarafından
Bundan sonra böyle
0 oy
(4,391 puan) tarafından
Eşinin akrabaları var eşin yok sen neden hala orda duruyorsun bırak kavga çıkarsa çıksın o rezil olur 
tarafından
Bende çıktım Zaten
0 oy
tarafından
Kiz nazli seni sevmedim ama nazli diynce güzelin geliyor aklima bosuna duryorsn o hanzonun yaninda 
0 oy
(1,253 puan) tarafından
Esını nıye çağırıyorsun kı sende çık evıne  ne yapacaksın  abısı gelmişse gelmış
0 oy
(2,194 puan) tarafından
Oh eline ağzına yüreğine sağlik aferim bacıma iyi etmişin
tarafından
Çok teşekkür ederim
(2,194 puan) tarafından
Rica ederim kafana takma boş ver gitsin
0 oy
tarafından
Ah naZli bu adamı çok buyutuyosun gözünde oda sıradan boş gereksiz bir erkek 

Susma et ağzına hakkedene hakettiği 
0 oy
(942 puan) tarafından
Yeter valla nazlı senmi bosanirsin artık bizmi gelip bosiyalim sana ilk defa hakaret etmiyor sen 6yildir kocanın ne olduğunu biliyorsun bugün sövüyor yarın yine yanına giriceksin burda kocana sövsekte bı ise yaramicak hayatın baştan aşağı sorunlu ve sen sorunlarına çözüm yerine onlarla yaşamaya alismissin 

İlgili sorular

0 oy
15 cevap 608 göst.
22 Şubat 2021 Aile & Aşk kategorisinde Nagiii (170 puan) tarafından soruldu
0 oy
21 cevap 926 göst.
24 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
57 cevap 2,083 göst.
19 Haziran 2020 Diğer kategorisinde İnstructor (738 puan) tarafından soruldu
0 oy
20 cevap 1,025 göst.