0 oy
102 göst.
Yemek-Tarifler kategorisinde (271 puan) tarafından
İlk defa kuzu kaburga pişireceğim ama nasıl pisirebilirim. Haşlama tarzı istemiyorum. Eti kurutmadan ve içi çiğ kalmadan tam pişmiş şekilde nasıl yapabilirim? Malum elimize her zaman geçmiyor bu et mundar etmek istemiyorum

Bu soruya cevap vermek için lütfen giriş yapınız veya kayıt olunuz.

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 128 göst.
0 oy
4 cevap 145 göst.
22 Aralık 2022 Diğer kategorisinde SuDuru (321 puan) tarafından soruldu
+1 oy
8 cevap 146 göst.
24 Eylül 2021 Yemek-Tarifler kategorisinde ❤️Balım❤️ (1,390 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 360 göst.
7 Mayıs 2021 Diğer kategorisinde Damla... (736 puan) tarafından soruldu

405,933 soru

12,167,507 cevap

36,631 kullanıcı

...