0 oy
120 göst.
Yemek-Tarifler kategorisinde (3,879 puan) tarafından
Çıkardıktan sonra hemen o haline yumurta  sürüp fırınlasam güzel olur mu? 

Yoksa fırında piştikten sonra mı buzluğa atsam?

İlk defa buzluğa koyucam. Doğum sonrasın için.

Yapan var mı? 

5 Cevaplar

0 oy
(308 puan) tarafından
Buzluktan cikardigin gibi buzlu haliyle kizart çok güzel oluyor yumuşamasını bekleme 
(3,879 puan) tarafından
Tamam canım öyle yapayım. Fırınlamaktan iyidir galiba. Çıkarıp kızartmak hem daha kısa sürer az az pişirebilirim
(155 puan) tarafından
Annem de öyle yapardı, biz de öyle öğrendik:)
(308 puan) tarafından
Çok guzell oluyo  oyle
(3,879 puan) tarafından
Buzdolabı poşetine koyup kaldırsam da olur di mi?
(308 puan) tarafından
Bakk hepsini güzel sar biraz dışarda beklet ucunu islatiyoruz ya o kurusun sen hepsini bianda koysan birbirine yapisiyor
-Reklam-
0 oy
(13,128 puan) tarafından
Firinlayacaksan eger pişirip at kizartacaksan cigden koy
(3,879 puan) tarafından
Çiğden koyup sonra kızartsam daha iyi olur sanki. Az az da kızartılabilir hem. Teşekkürler.
(13,128 puan) tarafından
Rica ederim canım Allah kolaylık versin
0 oy
(2,944 puan) tarafından
Ben fırında hiç yapmadım. Sarip koyuyorum porsiyonluk. Çıkarıp hemen kızartıyorum. 
(3,879 puan) tarafından
Teşekkür ederim ben de öyle yapayım
(2,944 puan) tarafından
Buzu çözülmeden hemen kızart ama diğer türlü kötü oluyor.
(3,879 puan) tarafından
Tamam canım sağol öyle yapıcam
0 oy
(736 puan) tarafından
Buzu eriyor zaten yağı kızartıp içine atıyorsun canım 
0 oy
(690 puan) tarafından
Buzluk böregini cıkartıp erimesini beklemiyorum üstüne aycicek yagı sürüp fırına atıyorum enfes oluyır herkese tavsiye ederim yaglı kagıt koyuyorum tepsiye 

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 345 göst.
0 oy
5 cevap 91 göst.
0 oy
5 cevap 414 göst.
0 oy
6 cevap 112 göst.

404,090 soru

12,105,367 cevap

36,425 kullanıcı

...