0 oy
192 göst.
Yemek-Tarifler kategorisinde (4,915 puan) tarafından
Çıkardıktan sonra hemen o haline yumurta  sürüp fırınlasam güzel olur mu? 

Yoksa fırında piştikten sonra mı buzluğa atsam?

İlk defa buzluğa koyucam. Doğum sonrasın için.

Yapan var mı? 

5 Cevaplar

0 oy
(331 puan) tarafından
Buzluktan cikardigin gibi buzlu haliyle kizart çok güzel oluyor yumuşamasını bekleme 
(4,915 puan) tarafından
Tamam canım öyle yapayım. Fırınlamaktan iyidir galiba. Çıkarıp kızartmak hem daha kısa sürer az az pişirebilirim
(271 puan) tarafından
Annem de öyle yapardı, biz de öyle öğrendik:)
(331 puan) tarafından
Çok guzell oluyo  oyle
(4,915 puan) tarafından
Buzdolabı poşetine koyup kaldırsam da olur di mi?
(331 puan) tarafından
Bakk hepsini güzel sar biraz dışarda beklet ucunu islatiyoruz ya o kurusun sen hepsini bianda koysan birbirine yapisiyor
-Reklam-
0 oy
(14,697 puan) tarafından
Firinlayacaksan eger pişirip at kizartacaksan cigden koy
(4,915 puan) tarafından
Çiğden koyup sonra kızartsam daha iyi olur sanki. Az az da kızartılabilir hem. Teşekkürler.
(14,697 puan) tarafından
Rica ederim canım Allah kolaylık versin
0 oy
(2,926 puan) tarafından
Ben fırında hiç yapmadım. Sarip koyuyorum porsiyonluk. Çıkarıp hemen kızartıyorum. 
(4,915 puan) tarafından
Teşekkür ederim ben de öyle yapayım
(2,926 puan) tarafından
Buzu çözülmeden hemen kızart ama diğer türlü kötü oluyor.
(4,915 puan) tarafından
Tamam canım sağol öyle yapıcam
0 oy
(1,439 puan) tarafından
Buzu eriyor zaten yağı kızartıp içine atıyorsun canım 
0 oy
(689 puan) tarafından
Buzluk böregini cıkartıp erimesini beklemiyorum üstüne aycicek yagı sürüp fırına atıyorum enfes oluyır herkese tavsiye ederim yaglı kagıt koyuyorum tepsiye 

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 410 göst.
0 oy
5 cevap 123 göst.
0 oy
5 cevap 570 göst.
0 oy
6 cevap 177 göst.

Kategoriler


1,460,948 soru

23,951,933 cevap

325,247 kullanıcı

...