0 oy
973 göst.
Diğer kategorisinde (20,527 puan) tarafından
Demin geldi Muhammed Aliden :D anne senin gelinlik giydigin ve babamla ikinizin dans ettiği düğnde biz yoktuk karnindaydik demi diyo evet annecim dedim ben orda halay cektim guzel oynadimmi diyor jsjsjs cok guzeldi annecim dedim haykirmamak icin zor tuttum kendimi :D ay varsa yazinda gülelim kiz

26 Cevaplar

0 oy
(477 puan) tarafından
Biz Imam nikahını tazeledik kızım bilmiyordu ne oldugunu anlattim boyle böyle dedim aglamaya başladı babamla evlenme diye
tarafından
Puhaaa aaa aaaa haykırdım
-Reklam-
0 oy
(3,074 puan) tarafından
Oğlum da köpek yavrularını gördü kapıda anneleride yannda ,anne bunların babası nerde diyor bişi diyemedim
0 oy
tarafından
Düğün videomuzu izlerken ben arabanın içinde sizi bekledim sonra oynadım demesi başka aklıma gelmedi
0 oy
(7,137 puan) tarafından
Bizimde annemlerde çekilmiş Nisan fotomuz var ona bakınca diyor ki siz annanemde kalmışsınız ben para gitmişim demi dedem götürmüş demi diyor
0 oy
(1,716 puan) tarafından
Hamileyim kızım bana gelmiş diyor anne bebek nereye bo,k yapıyor karnına mı dedi bende evet demiştim birde anne ben elbise ile mi dogdum yoksa çıplakmıydım dedi ay bu ara deli saçma sorular geliyor malesef 
0 oy
tarafından
Aynısı bizde de oldu ama geçen günlerde:D kızım da düğün fotoğrafina bakıyor kardeşine diyo Lina gördün mü anneler düğün yapmış baba bizi götürmedi bize yasakladı ondan görmedik:)) gülmekten öldüm video çektim babasına atım :D tabi bizimkiler küçük daha 3 4 yaşlarında 

İlgili sorular

0 oy
16 cevap 1,224 göst.
0 oy
2 cevap 202 göst.
10 Mayıs 2023 Aile & Aşk kategorisinde Ecenin annesiii (1,085 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 121 göst.
5 Nisan 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
9 cevap 336 göst.
4 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Amerikanbebesi (3,375 puan) tarafından soruldu

409,024 soru

12,293,829 cevap

38,278 kullanıcı

Kategoriler

...