0 oy
132 göst.
Yemek-Tarifler kategorisinde (6,897 puan) tarafından
Yazın dolaba yıkayıp attıydım ama hiç yapmadım biri önce haşla ondan sonra patates havuç at dedi birisi hepsini birden at dedi sizler nasıl yapıyorsunuz 

8 Cevaplar

0 oy
(2,416 puan) tarafından
Biz genelde sulu patates yemeğinin içine atarız havuçla beraber. Haslamam ben hiç zaten pişiyor bazen de ben orman kebabı yapıyorum fırında pişiriyorum etle birlikte 
(6,897 puan) tarafından
Patates yemeğinin içine atmayı düşünüyorum canım teşekkür ederim
-Reklam-
0 oy
(1,108 puan) tarafından
Daha dün yaptım kızzz tesadüf bende ilk defa yaptım şöyle

Soğanı kavurdum üstüne patates havuç attım biraz kavurdum sonr salça attım sonra bezelye sonra sıcak su ekledim yarım saat pişirdim oldu bitti bezelyeyi haşlamaya gerek yok
(8,334 puan) tarafından
Aynı bende böyle yapıyorum
(6,897 puan) tarafından
Tamam canım teşekkür ederim
tarafından
Boyle yapinca cok guzel oluyor
(6,897 puan) tarafından
Deneyim inşallah canım
0 oy
(254 puan) tarafından
Nefis yemek tarifelerini yapiyorum.sulu yapıyorum zati havuc sert havuc pisene kadar bezelye olur bile haslamadan bezelyeli koyuyorum.. 
(6,897 puan) tarafından
Tamam canım teşekkür ederim bende öyle yapayım
0 oy
(4,759 puan) tarafından
Bazı patatesler çabuk pişiyor bezelyeler diri kalıyor o yüzden ben önceden bezelyeyi haslarim 
(6,897 puan) tarafından
Ay onu nasıl anlicam ki
0 oy
(5,233 puan) tarafından
Önce soğanı kavururum kıyma yada tavuk gogusunu çeviririm soğanla sonra salça atarım baharat kavururum en son hepsini bir atıp kavururum suyunu tuzunu eklerim çok güzel olur
(6,897 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım
0 oy
(267 puan) tarafından
Biz geçen senelerde bezelye ekmistik dolaba öylece koyduk yani haslamadan yemek yaparken de hiç haşlama vs yapmadik direkt yemek pişirdik. Çok lezzetli olmuştu. Sonra yine ektik tarlaya ama olmadı ben superfres kullanıyorum garnitür. Onları da bı haslamadan gecirmiyorlar herhalde öyle düşünüyorum. Onlari da direk yemek olarak pişiriyorum yani haslamadan. Genelde bız kuşbaşılı yaparız bu yemeği.
(6,897 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım bende kıymalı yapmayi düşünüyorum da bakalım nasıl olacak
0 oy
(14,612 puan) tarafından
Etli patates yemeği yaptığım da kullanıyorum 

Et patates havuç ve bezelye koyuyorum 
(6,897 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım saol
0 oy
(720 puan) tarafından
Ben her sene atarım buzluğa önce soğanı kavur sonra ben tavuk atıyorum lezzet veriuor sonra havuç ve patates atıyorum salçasını atıp biraz da karabiber kimyon atıyorum tuzunu atıp suyunu döküp pişiriyorum haşlama falan yapmıyorum bezeleyeyi
(6,897 puan) tarafından
Tamam canım teşekkür ederim

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 125 göst.
3 Haziran 2023 Yemek-Tarifler kategorisinde Sustumm.. (455 puan) tarafından soruldu
0 oy
27 cevap 431 göst.
0 oy
4 cevap 104 göst.
2 Temmuz 2022 Yemek-Tarifler kategorisinde Anneymben (696 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 175 göst.
10 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Anonim1234 (61 puan) tarafından soruldu

408,578 soru

12,276,909 cevap

37,786 kullanıcı

Kategoriler

...