Kizlar benim esim gecen yil pastayıa gecistirdi , onuda dilimle demisti. Bu yilda hiçbisey almayacakmış günler once dedim ne alcan diye sadece 1 ay once doğum yaptım altın aldı ben pek beyenmedim ama kendinsne soylemedim tabi şimdi diyoki hem doöum gününe hem doğumuna hem 14 şubst hem 8 marta olsun hepsi hiçbisey almsyacam ahrcamayacam artık param yok , gıcık yaa. Cok alındım bugünde evde ve hiçbsiey almıyo :( pek düşncesiz. Bense ona her ozel gunde biseyler aldım hele doğum günü cok cok ozel aile tablosu yaptırdım her elini atdigi yerden guzel notlar koydum gece yetmedi aynaya rujla romantik sozler yazdim, anahtarlik aldım arabasının anahtarinin yanina arabs pilaksısnı yazdirdim arkaısnada oğlumuzun ismini, ve 1500tl e kol saati aldım. Sma o bana hiçbisey yapmadı. Bende en son dilimle bari soyleyim dedim yapmadı yapmayacakda bilyorum . Trenckot aldım kendime parasını kendim verdim eve gelince parasini bana verir kendisi almış gibi olur kurtulur deidm ama yok parasınıda vermedi, parada vermiyo kendim bisey alayim krıgınımmm