0 oy
276 göst.
Diğer kategorisinde (11 puan) tarafından
Kizlar kızım konuşması normal yani derdini anlatiyor şarkı tekerleme söyler ben sen dilini kullanır renkleri sayıları elini agzinj falan her şeyi çok iyi bilir komut alması iyi ama şu bir iki haftadır yüksek seslerde ornegin kamyon sesi ya da inşaat sesi havai fişek sesi vb seslerde hemen elini kulagina kapatıyor int yazınca direkt otizm çıkıyor çok endişeliyim sizde de varmı böyle bir şey yaşayan 

4 Cevaplar

0 oy
(10,279 puan) tarafından
Bu ara benim oğlum da yapiyo. TV bin sesi açılsa ben yüksek sesle konuşsam yâda gülsem yada dışardan gürültü gelse (annemlerin bitisigine inşaat yapılıyor) kulağını kapattıyo 
-Reklam-
0 oy
(2,146 puan) tarafından
Yüksek ses bizleri bile rahatsız eder. Çocuk bu elleriyle kulağını kapatarak rahatsızlığını gösteriyordur. Direkt otizm demek olmaz.
0 oy
(19,443 puan) tarafından
Oğlum da sevmezdi hiç yüksek sesleri hala da sevmez ama biraz daha açıldı. Yaklaşık 2.5 3  yaşındayken AVM de cocomelon un cocuklar için gösterisi vardı. Oraya katılsın istedim. Ama yüksek müzik sesinden rahatsız oldu. AVM den çıkana kadar ellerini kulaklarından çekmedi. 
0 oy
(334 puan) tarafından
Oğlum 3 yaşına girecek yüksek seslerden korkuyor. Gelip bana sarılıyor. Kulağını kapatıyor. Doktor şuan tam dönemi 2 3 yıl sürebiliyor dedi. 
(11 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim Allah razı olsun

İlgili sorular

+1 oy
7 cevap 327 göst.
27 Mart 2024 Diğer kategorisinde Saregulsum (41 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 493 göst.
26 Nisan 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Elif2021 (1,532 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 658 göst.
17 Mayıs 2022 Aile kategorisinde Guzelannea (6 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 591 göst.

408,150 soru

12,258,741 cevap

37,314 kullanıcı

Kategoriler

...