0 oy
909 göst.
Diğer kategorisinde (297 puan) tarafından

Eşimi çok seviyorum gene olsa gene evlenirim ama kaç huyu değişsin çok isterdim. Diğer şekil Allah var çok seviyoruz birbirimizi, rabbim başımızdan eksik etmesin inşallah <3

55 Cevaplar

0 oy
(8,119 puan) tarafından
Ben eşimi çok seviyorum ama şartlar sunarak evlilik teklif ederdim. Kabul etmiyorsa o yoluna, ben yoluma... Sevgi her şey değil çünkü. Geç de olsa anladım! :(
(297 puan) tarafından
Ne mesela şartların merak ettim
(8,119 puan) tarafından
Mesela bir iş bulurdum ondan sonra. Geziler konusunda farklı bir şart sunardım. Benim parama dokunmaması şartını sunardım gibi gibi. Çok var şartım ama hepsini buraya yazamam
-Reklam-
0 oy
(858 puan) tarafından
Evlenirdim annesinden çok uzaklarda yaşamayı isterdim. Biraz geç oldu ama bunu yeni uygulayacağız
(858 puan) tarafından
Değil mi ya insana nasıl bir rahatlama nasıl bir huzur geliyor meğersem en büyük negatiflik kaynanammış
(297 puan) tarafından
Bnmde görümcelerim, bana karşı melekler ama kardeşlerini çok dolduruyorlar bana karşı
(858 puan) tarafından
Kardeşlerini sana karşı doldurduklarına göre, iki yüzlüler sanırım sana karşı iyi arkadan vuruyorlar.
(297 puan) tarafından
Onlar kardeşlerinin bana olan aşkını kıskanıyorlar o yüzden eşimi bnden soğutmak istiyorlar , sanki başarıyorlarda yavaş yavaş
(858 puan) tarafından
Ne biçim insanlar ya bunlar. Kardeşini seven yuvasında huzur Olmasıni ister. Bende görümceyim abilerimin eşleri ile huzurlu hayatları olsun diye sürekli dua ediyorum. Yengelerimi çok seviyorum onlar da beni . Ama gel gör ki kaynanam tam bı şeytan. Rabbim yuvana huzur versin cnm asla izin verme kimsenin aranıza girmesine, sen onlardan daha uyanık ol.
0 oy
(241 puan) tarafından
Rabbim eşimi basimizdan eksik etmesin her insanda vardır muhakkak istenmeyen huylar. Kimse dortdortluk değildir samimi söylüyorum onu çok seviyorum gönlümün efendisi evimin direği  iyikim... 
(297 puan) tarafından
Maşallah kız
(241 puan) tarafından
Sanada maşallah canım benim bakiyorumda bazı insanlar gerçekten mutsuz ama bazilarida iğne deliği kadar sorun olmayan şeyleri yapıp mutsuz diyo ben herşey gördüm evlilikte bazende imtihandır deyip susup mukafatimi aldım ama kocamin parmağını dünyaya değişmem inanki insanlar herşeyi dortdortluk ister olmuş
0 oy
(363 puan) tarafından
Asla evlenmem 
(297 puan) tarafından
Ayy inanmıyorum boşa kız Allah korusun başına bişey getirir
(363 puan) tarafından
Bundan sonra zor getirir
(297 puan) tarafından
Hakkında hayırlısı olsun inşallah, çocuk varmı bu arada
(363 puan) tarafından
Amin inşallah 2 tane
(241 puan) tarafından
Allah yar yardımcın olsun canım benim Rabbim cahil insanlarla ugrastirmasin biiznillah hatasını anlar uzatmaz
0 oy
tarafından
Keşke o gün ölüm günüm olsaydı da evlenmeseydm. Keşke.
(297 puan) tarafından
Allah korusun kız o kadar mı kötü ya
0 oy
(122 puan) tarafından
Asla evlenmezdim 
(297 puan) tarafından
Nedeni varmı cnm
(122 puan) tarafından
Var tabi 8 ay önce sosyal medya dan tanıştığı biriyle beni aldatı sonra çok pişman olduğunu gördüm kolunu kesti ağladı beni affet diye affettim ama pişmanım o günden beri daha bir hatasını görmedim ama affetmezdim yine bunu düşüne düşüne bana takıntı olmuş Bi türlü unutamıyorum gitti
(297 puan) tarafından
Bnde aynı şeyi gördüm , ama farklı şekilde eşimin eski sevgilisi mesaj atmıştı ona sorduğumda tanımıyorum dedi sonra anlattı dedi ağzının payını vermişim gitmiş , o günden beri unutamıyorum
(122 puan) tarafından
Çok zor gerçekten
(297 puan) tarafından
Ama eşimi çok seviyorum Allah var , hiç bu gün kadar hatasını görmedim , o hatasıda neydi keşke anlatsaydı
(122 puan) tarafından
Bende eşimi çok seviyorum ama aldatmaya ne gerek var ki karın var yeter değil mi
(297 puan) tarafından
İşte bazıları pis nefisli oluyor
(122 puan) tarafından
Aynen öyle canım
(241 puan) tarafından
Bitanelerim her erkek bu konusfa hata yapmıştır bazıları zeytin yağı gibi üste çıkmış bazıları. İşe hata deyip ders çıkarıp hatasından dönmüştür yapmayan yoktur ama benim gibi affeden arkadaşlarım evet zor ama unutmaya çalışın yüze vurmayin  iyi yönlerini hatırlayın kendinizide yipratmayin karşıdakine de ne yaparsan yap hep gözümde aynisin izlenimini bırakmayın güzel yureginizde güzel dsunun Allah eşlerin arasını sevgiyle birleştirsin biiznillah
(122 puan) tarafından
İşte çok zor unutmak hele ki affedecem hersey düzelir dedim evet eşimin o günden beri tek bir hatasını görmedim ama yapamıyorum gerçekten unutulmuyor hastalık gibi takıntı oldu bana nereye gidiyorsam o şeyler aklımda bide 4 haftalık hamileyim bebeğimi üzmek istemiyorum ne yapacam bilmiyorum boşanmayı düşünsem gidecek yerim yok bebeğimi tek buyutemem babasız bende babasız nasıl olduğunu çok iyi biliyorum oyuzden bebeğime bunu yaşatmak istemiyorum
(241 puan) tarafından
Tövbe istifarini çek namazını kıl kuranini oku biiznillah hicbirseyinde kalmaz maneviyat olmazsa olmaz annem  inşallah nevsimizden vesveselerimizden kurtulsak biiznillah hicbirsey kalmaz eşi defalarca aldatan biri olarak söylüyorum çok şükür savaştım kazandım şimdide benden mutlusu yok Allah'ın izniyle bizlerin savaşı nevsimizle
(122 puan) tarafından
Affetsin mi peki niye bosanmadin bu kadar aldatmanın ardından canım sosyal medya dan mı aldati yoksa başka şekilde
(241 puan) tarafından
Affetmek şöyle o utansın ve inanki kötü olanın yaptıkları kotuluguyle kaliyo eşim normalde ahlaklı biridir ama farklı sitelerde yabancı kadınlar başka ülkeden falan konuşmuş oda bir günlük konuşmalar bir iki derken tövbe etti ben çarşaflı bı bayanım kuran hocasiyim ama suan yapmıyorum bir kaç defa beni sabah namazimda onun için ağlarken dua ettiğini görmüş çok utandigini bana layık olmadığını söyledi bundan sonra yapmican dedi anlık hata mevsime uydum dedi bende baktım gerçektendegismis.  Allah'a şükürler olsun devam ettim
(122 puan) tarafından
Ben de eşimi bir hatasını gördüm oda kızlarla konuştuğunu bide sevgili yapmış üstelik benim haberim yok kıza ben evli değilim falan demişti üstünden 8 ay geçti hala dünkü gibi aklımdan çıkmıyor boşansam dedim baktım çok pişman kuran getirdi kurana el bastı bir daha asla olmicak diye şimdilik hiç bir hatasını görmedim ama içimden affedemiyorum
(241 puan) tarafından
Yeni dir yaa unutamiyorsun guvenemiyorsuz duzeleceginden emin olduğun an içinde şüphe olmadığı an biter aklımda onun için surékli takılma özellikle kötü üzücü şarkılarıda dinnleme hem seni sirke götürüyor hemde üzüyor unutmana izin vermiyor nevsine yenik düşüyorsun
(122 puan) tarafından
Aynen öyle tşk ederim tavsiyen için canım
(241 puan) tarafından
Ben teşekkür ederim bitanem rabbim hz.fatima ve Hz. Ali'nin evinin huzurunu bereketini versin evine n
Biiznillah
0 oy
(51 puan) tarafından
Evlenirdim cnm ama bazı huyları değişsin isterdim yüz vermezdim
(297 puan) tarafından
Sorma o hata hepimizde var
0 oy
(1,657 puan) tarafından
Hayır. Çok yorgunum 
(297 puan) tarafından
Yordumu eşin
(1,657 puan) tarafından
Aynen hemde çok başta öyle değildi 6 senelik evliyim son 2 yılda yıprandım yoruldum o yüzden asla evlenmem daha doğrusu hiç evlenmem bekarlık iyi evlilikten kalan en güzel şey evlatlarım oldu iyiki varlar hayatıma renk katıyorlar
0 oy
(378 puan) tarafından
Bekar kalmayı tercih ederdim şimdiki aklım olsa
(297 puan) tarafından
Onu hepimiz istiyor emin ol
0 oy
(528 puan) tarafından
Canim kocam evlenirdim evet zmaanla illa tarsimada herseyde artiyor ama elhamdüllah düzgun bir eş
(297 puan) tarafından
Maşallah cnm
0 oy
(93 puan) tarafından
Kesinlikleeee evlenirim. Kocamda kocam paşam da paşam hshshshshshshshsh
(297 puan) tarafından
Hahaha maşallah kız
0 oy
(1,700 puan) tarafından
Tek sebep eşim olmadığı için evlenmezdim ..
(297 puan) tarafından
Aileside mi var
0 oy
tarafından
Bizim ikinci evliliğimiz ben 20 eşiminde 25 yaşında olup ilk evliliğimizi yapmayı isterdim bu halimizde çok şükür iki paşamız var 
(297 puan) tarafından
Maşallah canım Allah bağışlasın inşallah

İlgili sorular

412,675 soru

12,424,342 cevap

45,397 kullanıcı

Kategoriler

...