+1 oy
2,561 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Ben çalışmıyorum eşim operatör sohbet amaçlı açtım belki farkı meslekler çıkar Son gördüğüm memur postunda sonra 

79 Cevaplar

+1 oy
(931 puan) tarafından
Ben ev hanımıyım eşim ünlü mamüller ustası (poğaça,kurabiye,simit fln ) yapıyor 
(133,989 puan) tarafından
olsada yesek
(931 puan) tarafından
Buyur gel canım kapımız herkese açık:)
-Reklam-
+1 oy
tarafından
Ben Ana eşim pazarcı 
+1 oy
(1,445 puan) tarafından

İkimiz de ev hanımıyız :D

tarafından
Pöhhh naptın adama kız :)
(1,445 puan) tarafından
Valla bişey yapmadım ben kız adam işsiz şfffgbcb
+1 oy
(2,310 puan) tarafından
Eşim cam ustası bende corap fabrikasında calisyorum paketciyim 
(467 puan) tarafından
Merhaba cnm benim meslegim corap hangi firmada calisiyorsun
(2,310 puan) tarafından
Merhaba canım dönsada çalıyorum
(467 puan) tarafından
Yaa cok yakiniz canm ben esenyurta oturuyorun donsada calistim 2008 yilinda orda tanidiklarim vardi ciktilarmi bilmiyorum ben atlasta calistim yayalada ve erdal alpinde calistim son olarak ozaktifte calistim cok ozledim ya
0 oy
(18,181 puan) tarafından
Ben öğretmen eşim gardiyan 
(1,542 puan) tarafından
Benim eşimde gardiyan zor meslek Allah yardımcıları olsun psikolojik olarak agir
(164 puan) tarafından
Hangi cezaevi bende cezaevinde psikoloğum
tarafından
Sena neredesin csnim
(164 puan) tarafından
Samsun Kavak Çocuk
tarafından
Kizlar hiç af falan konusulmuyormu ne bileyim bir düzenleme falan :(((
(1,542 puan) tarafından
Benim eşimde Samsun Bafra cezaevinde kizimin ismide Sena bu arada
0 oy
(1,170 puan) tarafından
İkimizde öğretmeniz 
tarafından
Amin amin :-):-)
(869 puan) tarafından
Bende liseye kadr okudum bazn dyrm lise dıploması ne ışe yarar:(yonlendırenım yok bundn sonra ne ypcm yada ne gıbı meslek okuyacagım bılmyrm beynım dolu yaa:(
(1,170 puan) tarafından
Yazıl açık liseye kitapları da veriyorlar çalış bitir sonra üniversite var bakarsın bölümlere kafana ne yatarsa okursun . Ne olur ne olmaz hem elinde bi meslek olur hem de içinde okumak kalmaz :)
(869 puan) tarafından
Pardon eksık yazmısım lise dıplomayı aldım oyle evde aval aval bakıyrm sınırlenınce dıyrm ne işe yarıyorsn orda dıye soylenıyrm lise bıtırmıs kısılere ne iş verırler yada nasıl ne olaral işe alırlar eşim bırkmıyor yıne kadınlar calısamaz kafasında:((
(1,170 puan) tarafından
Artık üniversitenin de anlamı kalmadı ki her yer üniversiteli işsizle dolu da ben ev hanımlarının da bi yandan okuması tarftarıyım hayat ne getirir bilinmez
0 oy
(788 puan) tarafından
Eşim çok amaçlı tamirci ama genelde araba tamiri eder arada sırada fabrikaya girer birkaç ay çalışır taşeron diye işten çıkartılır sonra geri sanayiye döner araba tamir eder dükkan kendinin değil birinin yanında çalışıyor bende aslen katibeyim ama atanamamış  bu sene yine kpss ye giricem bakalım inşallah atanırım
0 oy
(5,579 puan) tarafından
Bi kamu kurumunda mufettisiz.
(3,309 puan) tarafından
Kız mufettişsinde ne diye ha bire indirim kuponu istiyon :)
(5,579 puan) tarafından
Hahahah hay Allah :) Kiz niye cok para vereyim daha uyguna almak varken.
Bak sabah 6:30 da kalktim. Cocugu yedirdim krese koydum. Sonra ise geldim. Kolay mi para kazanmak.
0 oy
(438 puan) tarafından
Ben ev hanımıyım eşim memur 
0 oy
(248 puan) tarafından
Ben ev hanımıyım eşim öğretmen 
0 oy
(62 puan) tarafından
Esim mobilya ustasi Bende bi devlet okulunda kantin isletiyorum 
0 oy
(3,625 puan) tarafından
Eşim Mühendis ben hafız ve kkö olarak görevliydim çocuk olana kadar. Diyanet bünyesinde 4-6 yaş ve lise de de görev aldım 
(133,989 puan) tarafından
haay masaallah size yaa ben sureleri zor ezberliyom ☹️
(3,625 puan) tarafından
10 has da az değil aslında ama günde kaç cüz verdiğiniz biraz daha önemli. Sayfalarınızın sağlamlığı önemli. Ben 2016 da mezun oldum belgemi aldım. Kurs ortamında daha rahat tekrar yapılıyor aslında evine yakın kurs varsa 5 sayfadan yapmaya başlayop has yapabilirsin.
(3,625 puan) tarafından
Allah razı olsun sevda. Hocamız derdi ki hafız öyle olacak ki gece rüyasında bile okuyacak o derece olması lazım. Sınav zamanı en son kafam o kadar dolmuştu ki hoca kelimeyi mana veriyor aklıma gelsin diye boş boş bakıyorum algılarım kapanmıştı ☺
tarafından
Hafızlıgım cok sağlamdı kurstan çıktığımda ama evlendim çocuk oldu falan derken zor oluyo evde cocuklada öyle biyere gidemiyorum
(3,625 puan) tarafından
O zaman ezbere ses kaydı yap telefonuna. Sonra dinle yanlışlarını da görmüş olursun
0 oy
tarafından

Ben ev işi yaparım( hiç sevmediğim bir meslek)  çocuk bakarım, yemek yaparım, ekstra kedi de bakarım :angel:

Eşim de plasiyer işte ;)

tarafından
Pazarlamacı değil :-):-) daha çok toptancı gibi ürün dağıtımı yapıyor.

Yaptığı işin adı o ama İnsanlarda öğrenmek istiyorsa girip baksın iki dk Google amcaya
tarafından
Ben ilk defa duydum hatta şey sandım, yazım yanlışı yaptın sandım :D
tarafından
Olabilir ilk defa duymuş olabilirsin ama ben doğru yazdım ;-)
(651 puan) tarafından
Ay çok zor kız o bir ara ben yapacaktım bazen bakkal gibi yerlere gönderiyorlar mis oyuzzden vazgeçmiştim çocuklar olmadan önce tabi
tarafından
Ben yapmıyorum eşim yapıyor. Bakkala falan gitmiyor. Otel, petrol ve seçili büyük marketlere veriyorlar sadece
0 oy
tarafından
Bende çalışmıyorum ev hanımıyim iki bebeğim var eşim Askeri Personel
(323 puan) tarafından
Benim yerime yazmışsın
tarafından
Siz neredesiniz esin jandarmamis karakuvetlerimi tanisalim
0 oy
(17,336 puan) tarafından

Çalışmıyorum. Eşim de bende ne iş yaptığını bilsem sorsan kendi de bilmiyorum der :D aslında köy korucusu ama 2 yıldan fazladır jandarmaya alındı jandarma gibi mübarek o olaydan diğer olaya koşuyor 

0 oy
(5,233 puan) tarafından
Ben üniversite mezunu mesleği olan biriyim çocuklarım için yapmıyorum eşimde baklava ustası 
0 oy
(86 puan) tarafından
Eşim promotör bende iş güvenliği uzmanıyım. Bebeğim küçük diye ara verdim işe 
0 oy
(1,924 puan) tarafından
Ben ev hanımı  eşim yazılım mühendisi 
0 oy
tarafından
Çalışmıyorum esim operatör canim
tarafından
Ne operatörü
tarafından
Kepçe canim
0 oy
(264 puan) tarafından
Esim burger kingde kidemli restoran muduru ben de p&g de calisiyorum
tarafından
Öncelikle yanitladigin için teşekkür ederim peki evden mi çalışıyorsun ayrıca pg de calsmak isteyenler nasıl bsvurabikir bu arada en son 7 ay önce falan uygulamada bir anket vardı 1 yıllık kişisel paket kazanma diye ama o kadar ay olmasına rağmen açıklanmadı sonucu  üstelik destek ekibide asla cvplamiyor yazdıklarımızı bu sorunlarla da ilgileniyor musunuz
(264 puan) tarafından
Yok biz anlasmali marketlere gidip raf duzeni saglayan kadroyuz o banabakta gordugun ilanla alinanlar genellikle odtu gibi mezjniyeti olup sakir sakir ingikizce konusanlar oluyor havada kapiyorlar onlari nerede yasiyorsun ona gore suraya basvur diyebileyim sana
(264 puan) tarafından
Destek ekibi hakkinda dogru soyluyorsun adima kesilmis faturayi kabul etmediler 250 bin baks yandi yazdim donen olmadi pg musteri hizmetleri ile gorusebilirsin bence
tarafından
İstanbul canm üniversite mezunuyum 4 yıllık sadece merak ettim evden calsma gibi şeyleri var mi diye örneğin destek ekibi gibi :)) 3 5 soru cvplycaklar ordada yoklar
(264 puan) tarafından
Evden calisma yok canim istanbula hedef grup bakiyor cv birak belki bizim gibi sahadan degil ama ofiste bir imkan olabilir

İlgili sorular

0 oy
44 cevap 1,165 göst.
3 Temmuz 2020 Diğer kategorisinde Hblt (100 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 527 göst.
25 Şubat 2024 Diğer kategorisinde Miniminnaķ (3,367 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 386 göst.
9 Ocak 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 190 göst.