0 oy
148 göst.
Diğer kategorisinde (252 puan) tarafından
10 aya yeni girdik daha dişi çıkmadı çok kabarık aslında ama ondan mıdır bilmiyorum 2 haftadır sürekli bağırma halinde, uykuları düzensiz, sürekli ağlıyor, istediği bir şeyi vermeyince veya yapmadığın zaman bağırıyor ağlıyor inatla onu almak istiyor önceden elinden alırdım başka bir şey alıp eline oynamaya devam ederdi şuan kıyamet kopuyor acaba algısı açıldığı için mi böyle oldu yoksa diş huzursuzluğu mu bilemedim. Her şeyi ağlayarak istemeye başladı ve çok aceleci anında olsun istiyor iyi ki yavaş biri değilim yoksa kafayı yerdi çünkü aşırı sabırsız biri gerçi babası ve ben de öyleyiz o konuda bize çekmiş ;/

5 Cevaplar

0 oy
(536 puan) tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap
Ek olarak bana yapişik kimseye gitmiyor yeni uyuttm canim agladim artik bugun bizimde 10 ay yeni bitti 4 gun oldu hersey ayni delrcem bagrmalarindan inatlarindan sinirinden ztn uyku kalmadi iyce istah yok sali gunu doktora göturcem kabiz gecmyor bide perisaniz
-Reklam-
0 oy
(252 puan) tarafından
Bir de tırnaklarını kesiyorum ama çok ince ya illaki kalıyor kenarda köşede ve neden yapıyor bilmiyorum insanların yüzünü tutuyor dokunmak isterken çiziyor çocuklu kişilerle görüşmeye korkuyorum hep yanında bekliyorum sizinkiler de çiziyor muydu 
0 oy
(2,755 puan) tarafından
8 aylik.benimkini anlatmışsın:( son 2 aydır başka bir çocuk gibi oluyor bazen

Geceleri daha çok. Ama aerik ben de kandiramiyorum istediği şeylerde ısrarcı oluyor başladı yavaş yavaş Allah kolaylık versin büyüme atağı yaşıyorlar sanırım 
(252 puan) tarafından
Böyle devam edecekse Allah sabır versin bize cidden
0 oy
(3,575 puan) tarafından
Her şeyi çok normal

D vitaminini düzenli kullanın. 
(252 puan) tarafından
Kullanıyoruz d vitamini ve demir
0 oy
(2,733 puan) tarafından
Yanlış anlama canım. Bir insanın huyu genetik değildir. Sen nasıl yaklaşırsan bebekken onu huy edinir. Çocuk bu illa ki ağlayacak. Her istediğini ağladığı anda yaparsan çocuk evet bu iş böyle ilerliyor istiyorum ve bu yüzden ağlamam lazım diye kodluyor beynine ve sürekli bir şeyleri isterken ağlaması gerektiğini düşünüyor. Huysuzlukları dişlerinden olabilir büyük ihtimal. Bir de atak dönemleri var atak döneminde olabilir.

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 99 göst.
0 oy
2 cevap 68 göst.
0 oy
7 cevap 141 göst.
0 oy
2 cevap 50 göst.

406,594 soru

12,196,325 cevap

36,737 kullanıcı