Kızlar bugün sabah 7 buçukta oğlumu okula götürdüm eve geldim. Arkadaşım geldi 10 gibi. Poğaça falan yapmıştım. Geldiğinden beri eşinin yerinde olsam kıskanırım çok güzelsin çok hamaratsın elinden her iş geliyor dedi. Çok geçmeden beni bir titreme tuttu iki büklüm oldum üşüdüm. Başım felaket şekilde agridi. Sanki beynim gozlerimden çıkacak şekilde oldu. Telefondan Nazar duasını açtım başımın üzerine koydum dinledim birazcık iyi oldum.
Nazara inanır mısınız? Bugünkü bendeki nazar miydi sizce? Yoksa sabah dinç hissettim kendimi. Yatak odasındaki komidinleri döktüm supurdum sildim. Çamaşır katladim. Biseyim yoktu. Arkadaşım öyle dedikten çok geçmeden titreme oldu baş ağrısı oldu.
175 boyum da var. Boyuma posuma da laf etti kız
Bir arkadaşım ay ne güzel nazar boncuklu bilekliğin var dedi arkasını döndü bileklikteki nazar boncuğu ortadan ikiye ayrıldı. Ondan inaniyorum baya
Nazar vardır gerçektir bol okunması gerekir nazar hissettiğimiz kişilere karşı nas Felak okuyup gizlice üzerine ufleyin
Şimdi linç girişimi yerim cnm ama yazayım
NAZARA AŞIRI DERECEDE İNANIYORUM VE BENDE ÇOK ÇABUK GÖZE GELEN BİRİYİM ÖĞLE ZAMANDA ÖNCE GÜZEL BİR DUŞ AL ABDEST AL EN SON ÇIKARKEN BİRAZ SUYUN İÇİNE SİRKE DÖK BESMELE İLE BAŞINDAN AŞAĞIYA DÖK DURULANMADAN ÇIK KURULAN GİYİN EVET BİRAZ KOKUYOR SİRKE SEVMEYEN BİRİYSEN KOKUSU SENİ AŞIRI DERECEDE RAHATSIZ EDEBİLİR AMA MUTLAKA YAP FAYDASINI GÖRECEKSİN
401,059 soru
12,002,724 cevap
36,186 kullanıcı