Televizyon, tablet telefon bunların arasında fark yokki, bazı insanlar İnternette sosyal medyada önüne çıkan her videoyu izleyip duruyor ama TV yok evde elhamdülillah diyor şuanda teknoloji çağındayız verilen her nimeti nasıl kullanacağınızı siz belirlersiniz TV bana göre ekranı tabletten büyük olan yakından bakınca gözleri telefon kadar ağrıtmayan bir teknolojik cihaz. Wife ile youtube bağlı, Muhammed Emin yıldırım hocanın sohbetlerini de ordan izleriz birlikte belgesel yahut filmlerde açar izleriz. Ben eğitim videoları izledim kpss hazırlanırken soru çözümleri sanki evin içinde dershane gibi oldu atandım çok şükür memur oldum. Tablette var kalemli bazen ordan ders çalışıyorum bazen diğer yandan. YouTube içerisinde faydalı olduğu kadar faydasız çok içerik barındırıyor seçici olmak lazım. Kızım İngilizceyi öğreniyor televizyona yansıtıyorum çok güzel videolar var sayıları renkleri hep öğrendi, akşamları egzersiz yapıyoruz açıp ordan egzersiz leslie videolarına bakıyoruz aynılarını yapmaya çalışıyoruz. Köy hayatını anlatan belgeselleri, yaşam mücadelesi olan filmlere, unutulmaya yüz tutan mesleklere bakıyoruz. Trt belgeselleri favorimiz. Geleneği yaşatmak, bir dünya yaşam ve aile olmak çok güzeller. Dil öğrenmek için de kullanılır işleri yaparken örgü örerken yaparken dinle, dil en iyi maruz kalarak öğrenilir. Şimdi birde Bluetooth bağlantılı radyoda aldım telefondan kaydettiğim podcastleri dinlemek için. Kısacası bu tamamen bir ürünü ne şekilde kullandığınıza göre değişir kararı verecek olan sizsiniz. Bağımlı olanlar var telefon oyunlarına mesela sürekli oynayan a sosyal olan insanlar var hayatınızda neyi ne şekilde yapacağınızı planladıktan sonra tüm teknolojik aletlerden yararlanılması taraftarıyım.