Kendimi gördüm bir an okudukça yaşadıklarım gözümün önüne geldi, o kadar doluyum ki evleneli beş sene oldu iki kızıma bir çorap dahi görmedim evlenirken bir tane çeyrek bile görmedim, abimin düğününü herseyini çok güzel yaptılar a'dan z'ye ben çok bir şey istemedim eşimin ailesine laf vermicek kadar bir şeyim olsaydı iyiydi ben eşimin ailesinden de kendi ailemden hiç bir şey görmedim hazır elimizde olanları aldılar, annemlerde hep benden bekliyorlar uzağız ama evde bir şey yaparım bizede gönder, eşim kendi kendine ahşapla uğraşmaya başladı annem hemen bana ne hediye yapivercek diyor, annemlere gidince markete gelen ses bombası vs. Şeyler alırım severim öyle şeyleri annemde görür gider eşime söyler bana niye almiyonuz bundan falan diye kapı gibi oğlu var güya ona neden aldırmıyor, nevresime ihtiyacım var mesela şuan geçen kaynamaya konsuuyorduk nevresim Alaçam şurada uygunmus falan dedim yıllardır aynı şeyleri yıkayıp yıkayıp kullanıyorum dedim şakayla karışık sende bomboş geldin çeyizine alsaydın kullanirdin şimdi dedi öyle zoruma gittiki hâlâ kulağımda öyle demesi yutkundum sadece haklıydı çünkü :(( ama eşimin ailesinden de çeyiz takı düğün parasından 50 TL bile görmedim :(( keşke bende ona bir şey diyebilseydim :( sadece bunların ağzına laf vermeyecek kadar bir şeylerin olaydı keşke:((