Ortak bir kutumuz vardı kilidide evdeydi sadece yerini ikimiz biliyorduk bunca zaman altınlarıma dkokunmayı teklif dahi etmemişti birşry oldumu altından al borç yapma kredi çekme felan haram dedikçe altın bozulmaz diyen adam 500 bin tl lik altını gözü kapalı kardeşine vermiş bende 2 saat uzaklıktaki hastanede işim bitmemişti annemde kalıyordum o gece annemler o hastanrye 10 dk mesafede sen gecenin 11 inde kutuyla beraber git tüm altınları say eline acele doğum olursa özelde yaptırırm diyordum 40 50 bin tl burda özeller şuan para harcamayalım diye devlette herşeyime gidiyordum 40 50 bin tl ye yarın birgün kızımq oda kurarım belki diyordum devlette sezeryan olacaktım birde geçen ay eşimin bacağına tümör teşhisi kondu kaynana benden destek beklemeyin ne ameliyattq ne sonrasında evinizi geçindirirken hatta ameliyat bile olma dedi eşime sen ameliyat olursan kim para kazanacak dedi cinler tepeme geldiydi gerekirse özeldw ameliyat ettiriri 2 3 ay boyuncada evde yatarsa evin ihtiyaçlsrı için o birikmişi kullwnırız diyordum bana sorma gereksinimi bile duymadan vermiş kız kardeşine bu arada kız kardeşi biraz dişini sıksa maksimum 2 senede çok rahat biriktirirdi o parayı yılda 2 defa bodrumda yıldızlı otellerde tatile gidiyorlar ailecek altlarında milyonluk araba var onuda takas edip üzwrine 1 milyon vermişler 1 milyonun 500 bini bizim işte ben yiyemedim al sen ye ettik işte