Yorumları okudum. Yorumlara yazdığınız cevapları da. Eğer eşiniz tarafı boylr seylerle ilgilenir ve yapacaklarına ihtimal veriyorsanız yaparlar. En yakın örneğin bizim köylü bir kadın var o kadar gelini ve oğlu ayrılsin diye uğraştılar ki oğlunun eli ayağı birbine girdi. Yüzü eğildi falan. Evinden domuz yaği sürmüş koltuklara duvarlara. Yani ben beklerim. İnanıyorum da böyle şeylere.
Ben ne olur ne olmaz diye eşimin tarafı benim tarafımdan uzak olan akrabalar gelince evi baştan aşağı sirkeli suyla silerim kapı, kapı eşikleri vs. Sizde öyle yapın. Bı de eşiniz diyormuş eve alma diye. Bence bir bildiği vardır. Eşiniz gelsin eve. O çocuklara baksın sende evi bı sirkeli suyla sil suya Felak nas oku. Eğer yapamam diyorsan önce bu lekeli odadan başka gün gün odaları hep temizle. Tüm odaları bitirdikten sonra tekrar bı Vileda sirkeli su yap bir günde tüm evi sil süpür. Otur bı güzel kuran oku bilmiyorsan aç YouTube dan dinle. Biraz sesi de yükselt. Sende okumayı biliyorsan sesli oku. Evi dolan bı. Her gece yatmadan Ayetel Kürsi vs oku. evi dolan üfle öyle yat