Kızım 19 aylık gecen ay 8-9 kiloydu şuan bilmiyorum.çok hareketli yemeğini fln güzel yer ayriyeten zayıf diye doktora götürdüm kan tahlili fln güzel çıktı konuşması diş çıkması, tuvalet yapması fln iyi dedi doktor sadece kilo problemimiz var onun için de özel mama yazdı her gün 2 şişe içiriyorum görünüşü zayıf evet ona bir şey demiyor ama gerçekten de çok hareketli yerinde 1 dk durmaz dün kaynanamgile geldik eşimle kaynanam bacağından ameliyat olmuştu evli görümcem de var o cumartesi günü gidecem 1 hafta da sen baksan dedi bende olur bakarım dedim . dün kaynanamın bacısıyla abisi geldi geçmiş olsuna. görümcemin oğlu var 8-9 aylık fln kilolu onu baya övüyorlar işte kilolu fln diye kaynanamın abisinin de torunu var o da kiloluymuş işte fln mama yediriyor fln diyordu ve ben kızımın egzaması vardı 7-8 aylığa kadar kundakliydi sadece emiyordu bana o sırada bile memeyi bırak dediler ama ben bırakmadım depremde başka ilçeye gitmiştik orda çaresini bulduk hastalığın 12-13 aylıkken geçti egzaması komple bende ondan sonra zaten ek gıdaya geçtim çünkü belirli bir hastalığını bulamıyorlardi kaç defa kan aldılar alerjisi fln var mı diye bir şey çıkmıyordu ama sürekli ilerliyordu egzaması dünde kaynanam eşimle biz geldik oturduk hemen bana ben biraz iyileşiyim defneyi bir hastaneye götürecem dedi eşimde niye kızımın sağlığı gayet yerinde dedi kaynanam sende küçükken bilgisayar TV çok izlerdin gerileme vardı belki kızda da vardır dedi ama daha çocuğa ben sadece yemek yedirirken açıyorum telefonu onun haricinde açmıyorum bile birde daha 19 aylık çocuktan ne bekliyorlar anlamıyorum daha dün geldim ama 2-3 hafta nasıl dayanacam bilmiyorum