Aynen kar yagarken oğlum oynamayı çok seviyor bizde mutlaka çıkarız 2 buçuk yaşında , Afyon'da yasiyoruz kar kış vs demeden hep çıkarıyorum ki afyon eksi dereceleri gören bir memleket soğuğu ile meşhur yani bencede soğuk bahane değil ki bu aralarda havalar çok güzel gerçekten,haftada en az 4 gün dışarı çıkarız soğuk olsa bile hasta olmadıktan sonra çünkü çocuğun sosyal etkileşime de çok ihtiyacı var ,2 gün oyun evine gidiyoruz kreş gibi bir gün eşimle beraber ailecek geziyoruz , bir günde annemlere gidiyorum 4 gün kesin dışarı çıkılıyorda bazen hergun çıktığımız bile oluyor
Mesela dünü anlatayim sabahtan annemlere gittim kahvaltı yaptım ,öğlene doğru güzellik merkezine gittik annem ve oğlumla beraber , biz kahve içtik işimiz vardı , sonra ordan çocuğu AVM'nin oyun alanına kum havuzuna götürdüm 2 saat falan kum oynadı ,sonra aşağıya indik zip zipa bindi ,ordan çarşıya indik çay içtik ,sonra annemlere geldik tekrar kurufasulye vs yedirdim oğluma ,eşim geldi bizi aldı annemlerden , markete uğradık ,market gezdik sabah 9 da evden çıktık akşam 8 de eve girdik mesela hiç birşey olmasa bile bir market bir yürüyüş bir park çıkılabilir yada abisini okuldan almaya gidebilirsiniz