Maalesef bende de öyle, benim çocuklar biri 11 aylık biri de 2 yaşında, bebeğim emekliyor biraz da yeni yeni yürümeyi öğreniyor ikisini birlikte çıkarmak zor olduğu için çıkartmıyorum. Bazen hafta sonları eşim 1 saat çıkarıyor ama bazen de çıkarmıyor, hafta içi hep evde gurbetteyiz gelen gidenimizde yok. Gündüzleri onunla oynuyorum, arada çizgi film izler, bazen de ben iş yapınca benim yanımda oyalanır ama yinede sıkılıyor. Bebek küçük olduğu zamanlar yine ben ikisini çıkarıyordum bahçeye bebeği kucağımdaydı uyuduğunda da bahçemizde yatak salıncak vardı oraya bırakırdım az çok kolay oluyordu, şimdi bebek büyüdü ister istemez ağır büyük oğlan'da dışarı gördü mü hiç durmaz, o yüzden artık bende çıkartmamıyorum ister istemez bende çok üzülüyorum bu duruma. Büyük oğlan araba delisi gördü mü binmek istiyor binemeyince ağlar kendini yere atıyor dşarda zorlanmasaydım oğlumla yaz, kış, indirdim karda yağmurda hiç fark etmez 1 saat bile bize yeterdi. Sen aslında havanın koşullarına bakma çıkar yani çıkarabilirsin iyice giydirirsin atkı, eldiven, şapka takarsın sorun olmaz, çocuklar zaten yerinde durmazlar hareket ettikçe ısınırlar, korkma hasta da olmaz hava artık o kadar soğukta değil, Allah korusun hem olsa bile eve gelir iyice ısıtırsın bir şurup verirsin hiç birşey olmaz.