Ay bi ise gidim dedin pişman etiler ya
Kızlar benim gorumcem bende kalıyor kaynanam gil memlekete ama sevmiyorum gorumcem i eşim le gorumcem küs ben de çok acil veya önemli olmasa muhatap olmuyorum kayinvalidem 2 ay önce geldi hep dua etim kendiyle götürsün sadakalar bile verdim . Neyse buna görücü çıktı kaynanam dedi . Eşinle sen konuş sen söyle görücü var diye cunki oda konusmuyor . Ben söyledim oda dedi ablam veya annem beni arasın tartışmışlar. Konu çok uzun detaya girmiyim. Büyük gorumcem aramış bunu ve tartışma çıkmış eşim baskın bir karakter asla kavga da baş edemesin heleki haklıysa. Demeki gorumcem bas edememiş ortaya bir laf atmış yok karin heryere laf tasiyir ailemizin içindeki kavgayı herkez biliyor karin yüzünden bi akraba ismi vermiş .neymis o akrabamız demiş işte niye kavga etiniz gelin kavga ettiğiniz söyledi diye
Dediğim akraba da 60 küsur yaşında haca gitmiş namazında niyazında hayır ne alaka başka kimsemi kalmadı gidip ona anlatmisim ara dim yuzlestirdim kadın yemin ediyor böyle bisey demedim gorumcem yemin ediyor dedin diye
Allahtan eşim gorumcem e inanmadı
Ama inana da bilirdi 20 gün sonra doğum yapicam 2 yaşında çocuğum var beni niye karıştırıyor hiç düşünmüyor bu kadının karnı burnunda niye onu ortaya atıyorum hanı bebeğe bisey olur diye . Kaynanamda diyor ben yarın kızımı alıp gidicem .tek işime gelen gitmeleri