0 oy
699 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (829 puan) tarafından
siz olsaniz cocugunuzu birakip gidermisiniz cocukla kabul etmese aileniz yapamiyorum birakamiyorum buna bile bile damarima basiyo biraksam nasil dayanicam daha 4 yasinda simdi diyeceksiniz ki krese falan ver biyumus ama elimde bisey olmadan nasil vereyim arkamda kimse durmadan tek basima cocukla nasil yapayim anlasmali bisanmaya da yanasmiyo cocugu bana vermezsen yok anlasma falan diyo nafaka mahkemenin belirlediguni veririm diyo daha bisey vermem diyo ben cocukla birlikte nasil yapacam o parayla cocukla calisamiyorumda ailem yok arkamda delircem artik.. sanki evli degilmis gibi davraniyor sifir sorumluluk 5 yildir cocuk icin katlaniyorum resmen bittim artik..

13 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Çocuğumu kabul etmeyen insanlara aılem demem çocuğum olmadan o evden çıkmam kadın sıgınmaya gıder en azından üç beş ay dişimi sıkar iş bulur düzene sokar hayatımı birşeyler yapmaya calısırım ama ne sevilmediğim ne ıstenmedıgjm ınsanların yanında bulunmam yüzlerine bıdaha bakmam
(210 puan) tarafından
Sen post paylaşmışsın kadın ne güzel çözüm sunmuş  ters konuşuyorsun bence bahane seninki
(829 puan) tarafından
ne cozumu anlamadim
tarafından
Kuzenım kaldı bizzat iki çocuğu ile evet zor kolay değil 5 yıldızlı otelde degıl ama senı sevmeyen adam yada çocuğunu istemeyen aılenın yanından bın kat iyidir çocuğum ıcın bende dayanırdım kuzenım 5 ay kalmıştı
(829 puan) tarafından
evet ben siginma evlerini de arastirdim zor oralar da gercekten cocukla daha zor oluyor elimden geldigince cocuk icin disimi sikiyorum zaten ama arrik surekli s.git diye ezmesi arkamda kimse yok diye bu kadar ezmesi canimi acitiyor aradim babami hersyi anlattim butun dediklerini soyledim buna ragmen bubsekilde davraniyosaniz ailem yok artik dedim yarin geliyorum kinusmaya dedi bakalm
tarafından
Konuşmaya mı geliyor daha seni almak yerine cıdden bazı anne babaları anlamak zor sen net ol kımse duramaz karsınds
-Reklam-
+1 oy
(3,560 puan) tarafından
Sakinleşince konuşun. Gitmeyeceğinizi bildiği için öhle diyor zaten. 

Çocuğu kreşe verin. Masrafları eşiniz karşılasın. Siz işe girin. Ayrılmayın. Böyle bi süre sakin kavgasız devam edin. Paranızın tamamına altın alın. Biriktirin. Zaöan neler gösterir bilinmez durıma göre hareket edersiniz. 

Yaşınız küçükse kesinlikle kreşe verin açıktan okuyun. 

Başka mantıklı yolu yok. 
0 oy
(4,143 puan) tarafından
Allah yardımcın olsun canım ama çocuğumu bırakamam kolaysa kendisi bırakıp defolsun gitsin
(829 puan) tarafından
diyorum ama ailesinin binasi oldugu icin sen kimi nerden kovuyosun diyor
(4,143 puan) tarafından
O zaman bana çocuğumu ver, sana bu kendi evinin dört duvarı arasında mutluluklar de
(829 puan) tarafından
gidemeyecegimi biliyor sahip cikan yok biliyor eziyorda eziyor iste benim ailemide Allah bildugi gibi yapsin ne diyim ki daha..
(4,143 puan) tarafından
Allah yardımcın olsun canım, bildiği gibi yapsın öylelerini ne diyim
0 oy
tarafından
Evliyken bir gün bakmazlar çocuğa boşanalım değince çocuk ben de kalcak alırım çocuğu derler baba olurlar yâ sen boşanmadan ilgilensen çocukla altını al desen alamaz çorap giydiremez ama neymiş çocuğu alırım höst he alırsın babayı alırsın ayy geldi terelelliler bana
(829 puan) tarafından
keyfine rahatina duskun bir adam bisey soylersin yil gecer ustunden yine yapmaz elinde telefon surekli biseyler izler cocukla ilgilen biraz dediginde olay cikar maksat ne yapsamda bunu zorda biraksam iste Allah boyle erkeklerin hepsinin belasini versin ne diyim ki..
tarafından
Belâ okuma yine de
0 oy
(9,678 puan) tarafından
Rabbım yardımcın olsun çıkış kapıları açsın sana..
(829 puan) tarafından
Allah razi olsun cok sagolun
0 oy
(1,194 puan) tarafından

Rabbim imtihanınızı kolay kılsın size hayırlı kapılar açsın hakkınızda hayırlısı neyse onu nasip etsin Amin :'(

(829 puan) tarafından
Allah razi olsun cok sagolun
0 oy
(1,164 puan) tarafından
Sanki çocuğa bakabilecek tövbe yarabbim ya . Kadın sığınmaya git çocuğunu kreşe verirler sende çalışırsın . 
(829 puan) tarafından
anasina guveniyor onlarda dunden razi zaten gitmeme Allah benim ailemi ve tum kizinin arkasinda durmayan ailelelri bildigi gibi yapsin insallah
(1,164 puan) tarafından
Amin inşallah
0 oy
tarafından
Kaç yaşındasın? Mesleğin var mı ? Tam olarak eşinle ilgili sorunların neler ?
(829 puan) tarafından
valla kisaca hicbir konuda anlasamiyoru en buyuk sorun bu tamamen zit kafalar ve evlendikten sonra gordum bunu ne yazik ki
tarih mezunuym ama hic calismadim zaten zorla bitirdim okulu istemiyordum ailem istedigi icin okudum ama salaklik yaptim iste su an anliyorum
tarafından
Yaşın kaç peki ?
Eşin gebelik öncesinde de böyle miydi? Yani evlendikten hemen sonra mı farkına vardın yoksa zamanla mı değişti?
(829 puan) tarafından
cok hata yapti hata ustune hata iddia falan oynuyordu kac kere yakaladim yeminler etti yine oynadi arabayi satti ne guzel arabadan hirdalara dustuk simdi eldekini de satacak yani maddi anlamda da sikintilar var su an onun hirsi da var bende 5 yildir bir birikim yapamadik ailesinin evinde oturmamamiAza ragmen
0 oy
tarafından
He b*kunu bırakırım  derdim ☺️ 

Onla dururken kreş  ayarla ver kendin çalış  para topla sonrada bas kıçına  tekmeyi
(829 puan) tarafından
oyle yapacaktim ama olmuyor ki anasina dedim zamaninda be ise gireyim cocukta su saatte gider su saatte gelir ilgilenirmiain yok dedi 2.cocuk istiyo adamlar calismama karsilar
tarafından
O zaman asla yapma az daha sabret okula giderken ayrıl
0 oy
(5,414 puan) tarafından
Çocuğu devlet kreşleri alır artık. Çalışabilirsin yani
(829 puan) tarafından
alir da cocugu kim hazirlayacak kim alacak kresten is saatlerim uyacak mi nerde kalicaz nasil yapacam
(5,414 puan) tarafından
Kuzum beni yanlış anlama bunların hepsi yapılır ama, şiddet yoksa biraz sabretsen. O aşamada da yapabildiğin kadar birikim yapsan. En azından ilk evinizi kurarken, sen iş bulana kadar falan sizi götürür. Malı mülkü var mı eşinin
(829 puan) tarafından
yok malesef en cok yipratan da bu zaten 5 yildir en ufak bir birikim bile yok hepsini iddia oynadi altinlarin parasini bile su an maddi acidan da sikintidayiz zaten o da var kendi yaptiklari yuzunden o da sijintiya dustu ama yapacak bisey yok su an o yuzden de cok tartisma cikiyor artik
0 oy
tarafından
Katlaniyorum dedigine göre artık yeter demenin vakti gelmiş geçiyor bile çocuğuna senden başkası bakamaz.Dun ablamda bosanma vs olmuş tek dediğim ayrıl ayrilma demem çocuklarını bırakma surunecek misin çocuğun yanında olsun  emin ol hayat öyle güzel seçenekler sunar ki akışına birak ayrılmayı kafaya koyduysan yap icraatı hepsi görsün anca çocukla tehdit ederler pislikler zaten ayrılınca hemen koca tarafi çocuğa biz bakcaz yok ya deseydin sizin için buyuttum he  bir yola çık cocugunla ve onu bırakma....
(829 puan) tarafından
aradim babami herseyi anlatyim boyle boyle diyor icin rahatsa sen bilirsin dedim bisey demiyosan yapmiyosan unutun beni benimde sizin gibi ailem yok dedim yarin geliyorum dedi konussunlar bakalm
tarafından
Gelsin haber edersin ❤️
0 oy
tarafından
Bende 3 bucuk yıllık evliyim, 2 bucuk yaşında oğlum var banada aynısını diyor hep yanliz değilmişim.
(829 puan) tarafından
Allah seninde yardimcin olsun insallah bazen gozum donuyor birak git cocugu da diyorum sonra mantik geri gelince napiyosun diyorum kendi kendime nasil birakayim daha 4 yasinda
tarafından
Valla meydana gelen büyüyor annem beni bıraktığında daha 4 yaşındaydım babam benide anneme vermemişti , ananem.birak çocuğu babası baksın demiş onlar beni istemeyince annemde beni yanına alamamış ama çok üzülmüş beni hep düşünmüş ne iciyo ne yiyor diyerek ama öyle böyle büyüdüm şimdi 25 yaşına giricem nerdeyse . Bende böyle acılar cektigim için oğlumu asla bırakmam ona
(829 puan) tarafından
yok ya yapamam valla olürüm ben onsuz 1 2 saat gormesem ozluyorum hemen bwn kesin ölürüm dusuncesi bile kalbimi yakiyo
0 oy
(18,426 puan) tarafından
Cocuk için evlilik yürümez o evlilik sorunluysa çocukta yapılmaz bacı çok afedersin ama acı gerçekler bunlar 
(829 puan) tarafından
zaten o yuzden 2.cocuk yapmiyorum

İlgili sorular

0 oy
17 cevap 1,316 göst.
2 Temmuz 2021 Aile & Aşk kategorisinde Meyross (426 puan) tarafından soruldu
+1 oy
11 cevap 543 göst.
24 Eylül 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
29 cevap 934 göst.
27 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu