241224 sizin o yazdığınız Inn abidin sözü hayiz ve lohusa kadınlar için geçerli bı yazı. Mana oraya çıkıyor. Ve hastalık. Hastalık dediği şey baş ağrısı grip gibi gibi. Yani demek o ki müsaitseniz eşinizi geri çevirmek günah. @Temaraire size yanlış gelebilir. Bu tarz şeyler. İslam aslında o kadar basit ve kadını o kadar yücelten bir din.. eğer hasta iseniz eşinizi reddebilirsiniz, hayiz ve lohusa iseniz reddedebilirsiniz diyor. Evliliğin %80 i cinselliktir. Hayır cinsellik her zaman ikinci plan diyenlere söylüyorum madem neden evlendiniz cinsellik %80 değilse sevgili olarak kalsaydiniz. Sadece çocuk için mi evleniliyor çocuk nasıl yapılıyor ? İnsanin bu doğasında var. Kadınin da erkeğin de. Yaşamın dört kurali var doğ, yaşa, üre ve öl. Gelelim mevzuya. Erkek ya da kadın cinsellik yönünden tatmin olmyorsa bu boşanma sebebidir. Düşünsenize kadın sürekli adama hayır çekiyor. Ya da kadın üzerinden değil erkek üzerinden verelim örnek. Kadın gel beraber olalım diyor erkek ise hayir. Hep hayır dese kadın o isteğini nasıl giderecek? Erkek ya da kadın görevlerini yapmayınca aldatma olayları oluyor sonra ya mügr anlı ya da Esra Erol a çıkıyor. :D benim düşüncem bunlar.. sana uyar uymaz. Herkes düşüncesini söyleyebilir. Sana göre ben yanlissam beni duzeltemezsin. Bende seni düzeltemem. O yüzden düşünceni söyler bende saygı duyarım. Sen nasıl biliyorsan öyle yap. Millete ise sitem etmeye gerek yok. İslami kurallar bunu gerektiriyor. Kadına da erkegede. Hani baş bas bağırıyorlat ya kadın erkek eşit diye. Hiçte bile eşit değil. Ben dogurganim. Onlardan elbette üstün olacagim. Onalr bizden daha aşağıda. Hiç kusura bakmasınlar. Kadınları bu konuda yeremezsiniz.