Cumartesi günü görüş günü değildi yine oğlumun babası gelmek için bana mesaj attı cumartesi bende dedim senin görüşün Pazar günü biz cumartesi günü iftara davetliyiz pazar gel dedim yok diyo ben bugün gelicem görüş günleri kağıdında diyo doğum günlerindede çocuğu görme hakkım var dedi, bende bakdim yok hafta sonu ve sadece dini bayramlarda görüş hakkı var , bende avukatı aradm görüş günü değil geliyor arayıp anlatır mısınız gelmesin dedim oda anlatmiş , tamam gelmicem benden bosanmak için isteği ne demiş , bana yaziyo gelmiyorum seni Allah'a havale ettim sen nankorsun çocuğun doğum gününde yalan söylüyorsun diye bana yazdı. Sonra erkek kardeşimi aramış demiş oğlumu görmeye gelicem kız kardeşin göstermiyor çocuğu bana demiş... sonra avukatı benden 300.bin istiyor kardeşine sole davadan vazgeçsin boşanmayı imzalicam sonra bana tekrar yazıyor çocuğu hazirla sen nankorsun erkek kardeşin çocuğu görmeme müsade etti dio,, sizce bu adam ne yapmaya calişiyor avukatım bana 100 bin ediyor ondan alacağımız para , cumartesi kardeşime telefonda 300 bin istiyorlar davadan vazgeçsin demiş ya napmaya calisiyo anlamadım acaba yalanmi soyluyo davadan vazgecim diye, öyle olsa avukatım der 300 bin istiyoruz ondan diye , bana 100 bin demişdi avukat oğlumun babası bence yalan söylüyor gibi geldi