0 oy
141 göst.
Yemek-Tarifler kategorisinde (944 puan) tarafından

Ya kızlar özenle yaptıgim yaprak sarmalarım tuzlu çıktı pişirdikten sonra fark ettim o kadar uğraştığıma da üzüldüm bunu bir hal çaresi yok mu :(

5 Cevaplar

0 oy
(13,427 puan) tarafından
Yaprakmi tuzlu cikti yogurtla yiyin
(944 puan) tarafından
Evet yapraklar çok tuzlu
(13,427 puan) tarafından
Bi daha yapmadan once suya koyarsin tuzu cikar. Bu seferkini yogurtla yiyin tuzunu alir
(944 puan) tarafından
Teşekkür ederim, öyle denerim
-Reklam-
0 oy
(3,282 puan) tarafından
Limonlu sıkıp yada sarımsaklı yoğurtla yenir sade yogurtta olur
(944 puan) tarafından
Teşekkür ederim öyle denerim
0 oy
tarafından
Aşkım örnek veriyorum w bardak suyla mi pisiriyosun 2 bardak suyla pişir 1 bardağını çeksin ikinciyi süzdür alır öyle tuzunu 
(944 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım, gerekir se , tekrar pişirip bunu deneyeceğim
tarafından
Rica ederim canım şimdi pisirdigine de su ekleyip deneyebilirsin hemen fokurdssin yeter
0 oy
tarafından

Yoğurtla yenilebilir :D

0 oy
(1,264 puan) tarafından
yaprakları bı gece soğuk suda bekletip sarsaydin keşke kuzu
(944 puan) tarafından
Keşke canım , bundan sonra böyle yapicam

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 426 göst.
7 Nisan 2022 Yemek-Tarifler kategorisinde Leylaa12 (9 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 254 göst.
8 Eylül 2023 Yemek-Tarifler kategorisinde Asminebrar6331 (58 puan) tarafından soruldu
0 oy
23 cevap 1,005 göst.
26 Mayıs 2021 Yemek-Tarifler kategorisinde Eda06 (3,739 puan) tarafından soruldu
+1 oy
6 cevap 88 göst.
9 Nisan 2025 Yemek-Tarifler kategorisinde Aysegul&20 (6,389 puan) tarafından soruldu

Kategoriler


1,447,944 soru

23,783,722 cevap

316,524 kullanıcı

...