0 oy
1,981 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (60 puan) tarafından
Kızlar ben. Ayın 15 günü adetliyim yani leke leke gelir Spral var bende o yüzden

Şimdi adetim bitti ama hâla leke geliyor

Eşim dün dedi nasıl evlilik bu ömrünün yarışı adetli geçiyor dedi

Ve bana yanaşi bende günah olur dedim

Ama çok az leke geliyor sadece birliktelik olsa günah olurmu sizce 10 gün oldu adetligunum

29 Cevaplar

0 oy
(4,404 puan) tarafından
Sprilde malesef bu kadar uzun suruyo. Vucudun sistemini hapti spiraldi oynamayi uygun bulmuyorum sahsen. Esin korunsun.
-Reklam-
0 oy
(3,887 puan) tarafından
Yazık günah vallahi. Prezervatif diye bir birşey varken kendinize bı tür eziyetler ettirmeyin. 
0 oy
(337 puan) tarafından

Ya bende başka bir bakış açısı getırcem bende de spiral var bu bazen barışmayı bile etkiliyor biliyor musun mesela adam sana yanascak konuşacak öyle tatlıya baglıcaksınız o bile olmuyor ya da ben bir kadın olarak dayanamıyorum bazen çok uzun yani resmen gurbet gibi :D lincler boşuna bence 

0 oy
tarafından
Spiral demek ki bünyene yaramamış çıkarttır eşin korunsun yada başka bir korunma yöntemi bul 
0 oy
tarafından
Adam çok haklı valla çıkar ertesi gün hapı falan kullan ckarr ckarmaz eşin pre taksin 
0 oy
(3,112 puan) tarafından
Canm benmde siprialden adet uzun sürüyor leke ara leke vs başta eşim anlayış gösteriyordu ama smdi oda sıkıldi leke olunca sorun etmiyorm
0 oy
tarafından
benim de spiralden dolayi reglim 2 hafta suruyor ama biz beklemiyoruz 10 gunden sonra yapiyoruz. cunku regl en fazla 10 gun surer 10 gunden sonrasi özür kabul edilir kan gelse bile temiz sayilirsin ve ibadet yapabilirsin cinsel iliski yasak olmaz. hocalar bize boyle diyordu bi arastir istersen. 
0 oy
(561 puan) tarafından
Özür sayılıyor sıkıntı olmaz ve soralım çıkarttır sana iyi gelmemiş demek ki
0 oy
(1,628 puan) tarafından
Valla senin yine 15 gun iyiymis ben ayin basinda bide sonuna yakin oluyorm ayda iki kere adet oluyorm o dha zor tek seferde 15 gun olsam raziyim bide gunah degl diye biliyorm 10 gunu gecince kan gelsede abdest alip ibadetlerini yapabiliyosun bunu yapabiliyosan o isi dw yapabilirsin bence

İlgili sorular

+1 oy
27 cevap 742 göst.
21 Kasım 2024 Aile & Aşk kategorisinde Kralice55 (8,297 puan) tarafından soruldu
+1 oy
34 cevap 959 göst.
31 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Balkaymak (2,212 puan) tarafından soruldu
0 oy
21 cevap 1,319 göst.
28 Mayıs 2024 Aile & Aşk kategorisinde NSYhO (392 puan) tarafından soruldu
0 oy
20 cevap 1,171 göst.
14 Şubat 2024 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu

410,815 soru

12,362,124 cevap

41,646 kullanıcı