Bebek memeyi aldığında içinden çekilen şey süttür diye düşünüyorum:) henüz doğmadı benim bebeğim, emzirmek nasıl bi durum bilmiyorum, hani bekara koca boşamak kolaydır hesabı bilip bilmediğim yorumlar yapmak istemiyorum. Sadece doğum ve lohusalık bile zorken üstüne yaşananlar durumu daha da sıkıntıya sokmuş belli ki. Ne olursa olsun içinde bulunduğun bu durumun geçeceğinin bilincine varman gerekiyo öncelikle. Evet ailen kaza yapmış bu yüzden ne sen onların yanına gidebiliyosun ne onlar senin yanına gelebiliyo ama hala hayattalar dimi? Önemli olan bu. Yaralar iyileşir, kırıklar kaynar, hayat olağan akışına geri döner. Onlar iyileştiklerinde onlar gelir senin yanına, sen kendini toparladığında sen gidersin onların yanına. Stres yapmak, üzülmek bu süreci kolaylaştırmayacak, aksine daha da zorlaştırıp daha da uzatacak. Bi duş al, eşine sarıl, bebeğine sarıl, kendine bi meyve tabağı yap, çikolata yada dondurma ye, bi tatlı iste eşinden, ya da eşini bebeğini al bi kafeye bi restorana bi yere git orda ye tatlını yemeğini, yürü biraz mesela. Ne olursa olsun geçecek hepsi bunu aklından çıkarma